Dole Đogani povodom sedamnaestog rođendana kćerke Marinele na putovanje u Beč poveo je bivšu i sadašnju suprugu

Dole Đogani povodom sedamnaestog rođendana kćerke Marinele na putovanje u Beč poveo je bivšu i sadašnju suprugu

Autor: | 17/11/2010

0

Frontmen grupe „Đogani“ i začetnik dens zvuka na našim prostorima Đole Đogani ne prestaje da iznenađuje javnost. Tek što je sa bivšom i sadašnjom suprugom snimio duetsku pesmu pod nazivom „Idemo u provod“, ovaj popularni pevač i igrač sa ove dve zgodne dame proveo je nezaboravni vikend u Beču. Tom prilikom Đole je na ovo putovanje poveo i svoje kćerke, jer je planirao da mlađoj naslednici Marineli upriliči rođendanski parti u jednoj prestižnoj austrijskoj diskoteci.
- Putovanje i rođendansku proslavu moje kćerke Marinele u Beču uskladio sam sa svojim poslovnim angažmanom u austrijskoj prestonici. Na put je krenula moja standardna ekipa - dve plesačice, klavijaturista i Vesna - ali su nam se ovoga puta pridružile moja bivša supruga Slađa, kćerke Silvija i Marinela. Samo je najmlađi sin Adriano ostao kod kuće. Budući da Marinela želi da se profesionalno bavi pevanjem, poželela je da prisustvuje jednom mom nastupu u nekoj velikoj diskoteci u inostranstvu. Odlučio sam da joj za sedamnaesti rođendan ispunim tu želju - započinje Đole Đogani priču za magazin „Hello!“.

- Svi smo odseli u istom hotelu, u centru Beča. Proveli smo se kao na nekoj ekskurziji. Jedni drugima smo ulazili u sobe, pretrčavali iz jedne prostorije u drugu. Bilo je veoma zanimljivo - ističe simpatični dens igrač, koji je povodom kćerkinog rođendana organizovao večeru u jednom restoranu.
- Bilo je veoma otmeno. Kad god sam u inostranstvu, volim da probam njihova nacionalna jela. Tom prilikom šef kuhinje nam je servirao neverovatno ukusna rebra od nekoliko vrsta mesa dinstanih u ukusnim sosevima. Posle glavnog specijaliteta, usledila je klasična austrijska poslastica , saher torta, koju smo začinili belim vinom i šampanjcem - ističe Đole i dodaje da je te večeri svojoj kćerki organizovao iznenađenje.
- Marinela je trebalo da iz hotela do diskoteke, gde smo nastupali, dođe taksijem, ali sam joj ja priredio iznenađenje. Kada je izašla iz hotela i ugledala ogromnu limuzinu i vozača koji je izašao i pružio joj ruku kako bi lakše kročila u skupoceni automobil, Marinela nije mogla da dođe sebi. Na sav glas je vikala: „Ovo je super, ne mogu da verujem“ - ističe lider grupe „Đogani“.
- U diskoteci ih je čekao glavni separe, a tokom večeri pili su se samo skupoceni šampanjac i „FTV“ votka. Moje kćerke su bile oduševljene. U jednom trenutku, kada su počeli taktovi naše duetske pesme „Idemo u provod“, na binu su se, pored Vesne, popele Slađa, Marinela i Silvija. Kada smo svi zajedno zapevali, u diskoteci je nastala prava ludnica. Ostali smo do ranih jutarnjih časova - ističe Đole Đogani i napominje da je dan posle ludog provoda bio rezervisan za šoping.
- Kao što to obično biva, kćerke su iskoristile moje dobro raspoloženje, pa su već sledećeg jutra počele da mi se umiljavaju. Odmah sam shvatio o čemu je reči, pa sam, da bih im skratio muke, pitao: „Koliko vam treba?“ Nisam želeo da im pokvarim dobro raspoloženje, pa sam im bez pridike dao traženi novac.  Njih dve nisu rasipnice, zaista nisu takve da mi svaki čas traže novac. Zato im uvek izađem u susret. Lepo su vaspitane devojčice. Marinela pohađa privatnu školu. Zna koliko novca izdvajam za njeno obrazovanje, tako da to i te kako ume da ceni - ponosno ističe Đole i napominje da mu je veoma drago što između njegove bivše supruge Slađe i sadašnje Vesne nema ljubomore i nepotrebne zavisti. Kako kažu, zahvaljujući njemu svi članovi njegove porodice odlično funkcionišu i dobro se slažu.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: djole djogani