Ana Stanić otkriva: Stalno sam gladna i mnogo sam ljubomorna!

Ana Stanić otkriva: Stalno sam gladna i mnogo sam ljubomorna!

Autor: | 18/11/2010

0

Pop pevačici Ani Stanić (34) ova godina donela je puno uspeha. Velikim koncertom proslavila je 15 godina muzičke karijere, a nedavno je postala supruga bivšeg košarkaša Momčila Lavrnića sa kojim je tri i po godine bila u idiličnoj vezi. Jedna je od retkih pevačica sa fakultetskom diplomom, ali Ana je i to, kako kaže, sa lakoćom postigla pošto je uvek bila dobar đak. O svojim manama kaže:
- Iako sam sportski tip, nedovoljno sam razgibana. Oni koji prvi put sa mnom rade istezanje posle treninga misle da se šalim kad kažem dokle mi je granica. Volim jogu, ali na grupnim treninzima uvek dobijem komplekse kad vidim koliko ostale žene mogu da se istegnu, a ja se zaustavim negde na pola. To mi je veliki hendikep i zbog toga ne mogu ozbiljnije da se posvetim plesu.
O sebi je za "Blic ženu" otkrila i sledeće:
- Ne mogu da podnesem osećaj gladi i stalno razmišljam kada ću i šta da jedem. Često u restoranu pojedem i nešto iz tanjira mojih prijatelja, naravno, bliskih. Pošto ta moja osobina ume da mi bude naporna, često treniram sebe da preskačem i smanjujem obroke i posle nekog perioda krize, primetim kako mi organizam traži manje hrane. Ipak, ti periodi nikad ne potraju dugo.
Pevačica priznaje i da je ljubomorna:
- Ljubomorna sam i cenim osobe koje kod mene ne podstiču takvo osećanje. U detinjstvu sam prvi put osetila ljubomoru kad sam dobila brata, potom se to osećanje javilo kada je moja najbolja drugarica dobila klavir, a mene su upisali na časove violine. Kasnije se ista stvar dogodila, kada mi je jedna devojka preotela prvog momka. Sada sam mnogo manje ljubomorna nego ranije, ali ako mi se to ponekad desi onda umem baš burno da odreagujem - rekla je Ana Stanić.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana stanić