Janko Tipsarević uživa na medenom mesecu u Dubaiju

Janko Tipsarević uživa na medenom mesecu u Dubaiju

Autor: | 18/11/2010

0

Popularni teniser Janko Tipsarević i njegova lepša polovina Biljana trenutno su u Dubaiju na medenom mesecu. Tamo provode vreme svog života, a Janko sakodnevno svoje prijatelje i fanove putem socijalne mreže “tviter“ obaveštava o dešavanjima sa medenog meseca.
- Dubai je prelep. Ovde provodimo najlepše vreme ikada - podelio je sa svetom Janko koji, inače, u Dubaiju traži dobru zabavu. S obzirom da i sam ponekada voli da stane za di - džej pult, naš tensier upravo to želi da čuje i vidi u ovom egzotičnom mestu.
- Ako neko od vas zna da li će neki dobar di - džej ovde nastupati narednih dana neka me obavesti! - pita se Janko
Uz impresije o Dubaiju, Janko je na “tviteru“ okačio i slike plaža, ali i najavio da će se kupati sa delfinima. Inače, mladenci će u Dubaiju biti dve nedelje i rešili su da maksimalno iskoriste svaku zabavu koju ovaj grad pruža. Uspešni sportista i njegova supruga venčali su se 4. jula u Jakovu, nakon pet godina veze. Zbog Jankovih profesionalnih obaveza tek u ovom periodu su bili u prilici da otputuju na medeni mesec. U početku je bio plan da idu na Maldive, destinaciju koja im je od početka ljubavi omiljena, ali su u poslednjem trenutku rešili da probaju nešto drugo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin