Rade Šerbedžija u filmu Anđeline Džoli igra srpskog generala

Rade Šerbedžija u filmu Anđeline Džoli igra srpskog generala

Autor: | 21/11/2010

0

Popularni glumac Rade Šerbedžija glumi srpskog generala u režiserskom prvencu Anđeline Džoli “Bezimena ljubavna priča“. Pojedinosti o Radetovoj ulozi otkrio je Mustafa Šantić, harmonikaš iz Mostara, pevač i svirač klarineta, koji je u filmu dobio malu, ali značajnu ulogu upravo zahvaljujući Šerbedžiji.
- Scena u kojoj glumim vreme je napada NATO-snaga na srpske vojne položaje oko Sarajeva. U toj sceni Rade glumi srpskog generala sigurnog u pobedu srpskih snaga, i slavi plan koji će im u tome pomoći. U sceni sviram na proslavi generala i pevam pesme koje takvoj atmosferi i priliče. Napravili smo različite verzije pesama poput 'Niz polje idu, babo, sejmeni', 'Petlovi mori poje' i 'Zarasle su staze moje' verzija koja se Anđelini najviše i dopala - ispričao je Mustafa Šantić za bosanski magazin “Azra“.


Mustafu je Rade Šerbedžija pozvao iz Mađarske gde sve vreme snimanja provodi sa Anđelinom, i muzičar se ubrzo pridružio ekipi u Budimpešti. Kada je video Džolijevu, Mustafa je bio veoma iznenađen jer kaže da je ona sušta suprotnost od onoga što svi imamo prilike da gledamo u filmovima, časopisima, na televiziji...
- Anđelina je divna, šarmantna, duhovita i veoma energična, ali ipak sasvim obična žena. Ne liči na onu koju gledam na naslovnicama svetskih časopisa i ne bih je prepoznao da nije bila sa Bred Pitom. Moram da priznam da je sve vreme bila neispavana i bez šminke, ali uvek prijatna i komunikativna - opisao je Mustafa svetsku divu, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin