Džiboni u Suboticu dolazi sa svojom ekipom i opremom, od organizatora tražio samo vodu!

Džiboni u Suboticu dolazi sa svojom ekipom i opremom, od organizatora tražio samo vodu!

Autor: | 23/11/2010

0

Skoro su rasprodate ulaznice za prvi koncert u Srbiji hrvatskog muzičara, kompozitora i pevača Zlatana Stipišića Džibonija koji je zakazan za 1. decembar u Dvorani sportova u Subotici. Organizator ovog događaja je hrvatski kulturni centar "Bunjevačko kolo".
- Koncert je organizovan u okviru obeležavanja 100. godišnjice 'Dužijance', a interesovanje je toliko da smo u prvih nekoliko dana prodali skoro ceo kapacitet dvorane koja prima do 5.000 ljudi, pa smo morali malo da stopiramo reklamu da bi svi došli do svoje ulaznice koja košta 2.200 dinara - kaže za "S media" portal Davor Dulić ispred organizacionog odbora manifestacije.
On dodaje iako su planirali da koncert bude manjeg obima, zbog velikog interesovanja publike, a u dogovoru sa Džibonijevim saradnicima, odlučili su da na raspolaganje stave pun kapacitet Dvorane, pa će i produkcija biti mnogo obimnija i bogatija.
- Sa Džibonijem iz Zagreba stiže ekipa od 31 osobe, kao i sva produkcija, ozvučenje, video produkcija i rasveta. Ovo je i mali test od koga zavise njegovi dalji koncerti u Srbiji. Inače, on je izuzetno opušten i normalan čovek, iako nije imao nikakvih zahteva, osim tehničkih i obične vode na sceni, mi smo mu organizovali doček i smeštaj. Nije poznato da li će posle nastupa odmah otputovati ili odsesti u Subotici - kaže Dulić i dodaje da je u prošlih 20 godina jedino Đorđe Balašević uspeo da napuni Dvoranu sportova u Subotici.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dziboni