Hajdi Klum se ne plaši bora i otkriva tajne svoje lepote

Hajdi Klum se ne plaši bora i otkriva tajne svoje lepote

Autor: | 25/11/2010

0

Iako se približila četrdesetom rođendanu i majka je četvoro dece, nemačka manekenka Hajdi Klum, izgleda barem upola mlađe i zrači neverovatnom energijom. Budući da zna koliko je savremenim ženama bitno da zadrže vitku liniju, odlučila je da sa njima podeli par tajni za lep izgled. Hajdi Klum se ne plaši starenja i ne zanima je botoks. Oseća se zadovoljno u sopstvenoj koži
- Najveća tajna za lep izgled je da ne smete biti premršave. Uvek je bolje da imate malo mesa na kostima - kaže Hajdi, dodajući da žene ne bi smele ni da budu preterano mišićave.


- Kada ste previše mišićave, onda vaše lice dobije iscrpljen i neuhranjen izgled, što vas može učiniti i pet do deset godina starijim nego što jeste - savetuje Hajdi koja za razliku od mnogih svojih koleginica nema bojazan od bora i starenja, te ne namerava da koristi botoks i slične preparate za podmlađivanje.

- Ne plašim se starenja i nemam poriv da trčim za botoksom. Možda će se to promeniti, ali sumnjam. Osećam se zadovoljno u sopstvenoj koži kako starim i mislim da je OK dobiti bore - ističe mankenka, koja se ipak pridržava starog saveta koji kaže da je za lep ten važan dobar san i malo kreme za samopotamnjivanje.
- U krevet uglavnom idem veoma rano, već oko 8.30. Volim kako mi stoje kreme za samotamnjenje, mada se dešava da svuda za sobom ostavljam tragove zlaćastog sjaja - priznaje ova 37-godišnja lepotica, koja život prihvata baš onakvim kakav jeste.
Budući da u braku sa pevačem Silom ima četvoro dece različitog uzrasta (kćerka Leni 6 godina, sinovi Henri i Johan 5 i 3 i kćerkica Lu 13 meseci) iskrena je kada kaže da joj nije baš uvek lako, ali da nikako ne bi menjala svoj život.
Izvor: Blic žena

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: hajdi klum