Ana Stanić kreira venčanice!

Ana Stanić kreira venčanice!

Autor: | 26/11/2010

0

Pop pevačica Ana Stanić predstaviće autorsku kolekciju venčanica na manifestaciji "Belgrejd veding šou", koja će se ovog vikenda održati u hotelu "Kontinental". Pevačica će u nedelju, 28. novembra od 20 časova, izložiti 11 venčanica. Buduće mlade imaće priliku da se sa novopečenom kreatorkom posavetuju oko svih detalja u vezi sa venčanjem, budući da je i sama pre mesec dana stala na ludi kamen sa biznismenom Momčilom Lavrnićem. Iako je prvobitno želela da kreira haljinu samo za svoje venčanje, na nagovor prijatelja iz sveta mode odlučila je da umetničke ideje podeli sa budućim mladama, koje sebe ne vide u klasičnim venčanicama, već u jedinstvenim i autentičnim modelima.
- Kad su mi iz 'Veding šoua' predložili da kreiram venčanice, odmah sam pristala jer volim izazove. Sarađujem sa talentovanim dizajnerima sve ove godine, a u poslednje vreme sve češće sama radim stajling za svoje nastupe. S obzirom na to što sam nedavno dizajnirala svoju venčanicu, skroz sam ušla u tu materiju -
kaže Ana za "Press", i dodaje: - Kod venčanica vrlo lako može da se pređe granica ukusnog i umerenog. Moje kreacije u stvari su zanimljive odevne kombinacije, atipične forme, mogu da se obuku i za druge prilike, moderne su, seksi i nonšalantne. Sve pripreme oko moje prve kolekcije su mi zabavne i uzbudljive i jedva čekam da ih predstavim široj javnosti. Ovo je za mene zanimljiv izlet u modu, a posle toga me čekaju obaveze oko novog albuma - rekla je Stanićeva.
Pored Ane Stanić, kolekciju svojih venčanica na "Veding šouu" predstaviće Suzana Perić i Darko Kostić. Salon venčanica "Pepeljuga" u saradnji sa Modnim studiom "Klik" predstaviće ekskluzivne venčanice brendova "jolan kris", "paola donofrio", "edi K" (italijanski), "la sposa" (španski) i "magi sotero" (američki). Za buduće mladoženje obezbeđen je veliki izbor muških odela salona "Zid 2", koji će predstaviti modne marke "zecca" i "morandi bocci", dok će svoju reviju u okviru brenda "martini vesto" predstaviti i Boško Jakovljević. Posetioci će imati prilike da prisustvuju "venčanju u Las Vegasu" voditeljskog para televizije Pink Minje Miletić i Vladimira Stanojevića, koje će venčati matičar u odelu Elvisa Prislija.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana stanić