Katarina Radivojević: U glumi mi najteže padaju poljupci!

Katarina Radivojević: U glumi mi najteže padaju poljupci!

Autor: | 27/11/2010

0

Katarina Radivojević će sredinom decembra zaigrati na Brodveju u predstavi „Ožalošćena porodica", po delu Branislava Nušića, u kojoj će tumačiti lik Savke.
- Volim dramske scene - jesu teže, ali i kreativnije. Ipak, najteže su mi intimne scene sa partnerima, odnosno poljupci. To je izuzetno intiman čin. Nije mi svejedno kada reditelj traži to od mene, posebno sa partnerima koji puše, a ja sam nepušač. Kada već dođem u tu situaciju, poželjno je da partner žvaće žvaku pola sata pre poljupca - kaže Katarina za „Press“ i na pitanje o daljim planovima kaže:
- Jedino imam bojazan da li će publika u potpunosti razumeti moj engleski sa slovenskim akcentom. Svesna sam da je preda mnom veliki i težak zadatak, na koji sam spremna da odgovorim. Kad je reč o projektima u Srbiji, u maju sam snimala igrani deo filma o Radivoju Koraću, gde igram njegovu majku Zagorku i jedva čekam to da vidim. Uradila sam i jedan kratak diplomski film Pavla Vučkovića ’Bazen’, u kome imam glavnu žensku ulogu. Dalji planovi su mi neizvesni, pa ne bih još javno govorila o tome.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin