Ispunio obećanje: Boba Živojinović za dva meseca izgubio 20 kilograma!

Ispunio obećanje: Boba Živojinović za dva meseca izgubio 20 kilograma!

Autor: | 27/11/2010

0

Predsednik Teniskog saveza i nekadašnji as belog sporta Slobodan Boba Živojinović za dva meseca smršao je više od 20 kilograma, baš kao što je i obećao posle pobede u polufinalu Dejvis kupa! Živojinović za Press otkriva kako je uspeo da se „prepolovi".
- Obećao sam posle meča sa Česima da ću smršati 20 kilograma do finala protiv Francuske, i evo, kao što vidite, ispunio sam to obećanje. Zaista sam bio preterao sa kilažom, jeo sam nekontrolisano, nisam vežbao, ulenjio sam se i nabacio više od 125 kila... Ali, sad sam ponovo na putu da se vratim u top formu - kaže Živojinović. Na pitanje kako je uspeo da za 60 dana izgubi više od 20 kila, popularni Boba kaže: - Nema neke velike tajne, pazio sam šta jedem, našao vremena da treniram i kilogrami su odleteli...

Boba Živojinović kaže i da je u prethodna dva meseca skoro potpuno izbacio testa, hleb i slatkiše iz ishrane, jer je morao da se vrati u formu:


- Bilo bi glupo da se na egzibicionom meču u „Pioniru" pojavim pred kamerama u onom izdanju. Bio bi me stvarno blam da onako debeo izađem pred Lekonta i Sančeza koji su i dan-danas u sjajnoj formi - iskren je Živojinović koji se u mršavijem izdanju pojavio juče na konferenciji za novinare povodom egzibicionog meča veterana Francuske i Srbije u reprizi velikog meča Dejvis kupa iz 1986. godine.
Boba je juče ponosno pozirao fotoreporterima u odelu dva broja manjem nego pre dva meseca.

- Vidite kako sada bolje izgledam? Ranije nisam mogao ni da uđem u ovakve pantalone, a pogledajte sada. Šalu na stranu, osećam se mnogo bolje i zaista mi je prijalo što sam izgubio višak kilograma, mada i od ovoga može znatno bolje... - samokritičan je Živojinović koji obećava da će nastaviti sa zdravim načinom života.
Boba je juče, takođe, obećao da će, ako Srbija savlada Francuze u finalu Dejvis kupa, lično nasred „Arene" do glave ošišati sve naše tenisere! On je to rekao komentarišući najave selektora Bogdana Obradovića i Janka Tipsarevića da se neće ošišati ako pobedimo u finalu:

- Šta, bre, nema šišanja?! Ko je to rekao? Evo, ako pobedimo, ja ću se ošišati sam nasred terena! A, bolje po igrače da se sami ošišaju, jer evo ja sam sad smršao... Stići ću ih i sve ću ih ošišati - duhovit je Boba.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti