Nina Radulović-Lečić ne želi da sazna pol deteta jer hoće da to bude iznenađenje

Nina Radulović-Lečić ne želi da sazna pol deteta jer hoće da to bude iznenađenje

Autor: | 28/11/2010

0

Nedavno venčani Nina Radulović i Branislav Lečić, bračni par koji je i dalje u centru medijske pažnje, tek je nedavno počeo da se vraća ustaljenim životnim tokovima. Posle venčanja za sto dvadeset zvanica, voditeljka sa najdužim nogama na malim ekranima i šarmantni glumac nisu otputovali na medeni mesec zbog brojnih obaveza koje su imali. Osim toga, voditeljka popularne emisije „Ekskluziv“ na „Prvoj“ televiziji nije mogla da putuje zbog toga što je u drugom stanju i što je morala da obavi obavezne lekarske preglede, a gužva u kojoj su se ona i Lečić našli posle venčanja nije prestajala.
- Oboje smo mnogo radili, a na putovanje nismo otišli, jer sam ja u petom mesecu i obavljala sam standardne lekarske preglede - za magazin „Hello!“  kaže jedno od najlepših lica na malim ekranima, kojoj je harizmatični junak najpoznatijih domaćih filmskih ostvarenja nedavno darovao prelepe miđuše sa brilijantima.
Iako se moglo očekivati da bračni par zanima kog je pola njihova beba, Nina, koja je godinama pevala u beogradskom klupskom bendu Nemanje Staletovića, želi da pol bebe bude iznenađenje za nju i njenog supruga.
- Nisam htela da saznam kog je pola dete. Meni i Leki to nije od primarne važnosti. Volela bih da to ostane iznenađenje za mene. Ipak, i dalje nije ništa konačno, a uostalom, vest kog je pola dete možemo da saznamo i kada sledeći put odemo na pregled, ukoliko to poželimo.
Posle elegantnog venčanja u elitnom restoranu „Colonial Sun“ zaljubljeni par nije otputovao na medeni mesec, ali trenutno prave planove o odlasku u Austriju.
- Mislili smo da bi bilo lepo da za Novu godinu otputujemo u Austriju, ali još ne znamo detalje u vezi s tim putovanjem zbog poslovnih obaveza koje oboje imamo, posebno moj suprug - kaže zgodna brineta koja je još vrlo aktivna, iako je u petom mesecu trudnoće. - Osećam se odlično, krećem se svuda, aktivna sam trudnica. Imam sreću da drugo stanje vrlo dobro podnosim, pa nisam imala probleme sa kojima kuburi većina žena, posebno mislim na mučninu. Volela bih da radim sve dok budem mogla, nisam sebi dala neki rok za to. Planiram da pred televizijskim kamerama budem do osmog, devetog meseca tudnoće, jer se zaista dobro osećam.
Nina, koja je na svojoj svadbi izgledala fantastično i nije joj se ni nazirao trudnički stomak, kaže da i dalje, posle više od mesec dana od venčanja nije dobila stomak.
- Iako sam u petom mesecu trudnoće, imam sreću da se nisam ugojila i da mi se ne vidi trudnički stomak.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin