Đorđe Balašević: Osećam da sam jako važan, moguće da će se moj CD prodavati uz omekšivač

Đorđe Balašević: Osećam da sam jako važan, moguće da će se moj CD prodavati uz omekšivač

Autor: | 28/11/2010

0

Đorđe Balašević subotnjom projekcijom filma u maloj dvorani osječke "Arene" je započeo hrvatsku mini turneju "Panonski mornar Tour 2010." tokom koje će u Osijeku, Splitu i Zagrebu do katoličkog Božića održati koncerte i ujedno promovisati svoj filmski prvenac "Kao rani mraz".
- Požar ide brzo, ali ovoga su puta karte planule još brže - umesto pozdrava s čašicom rakije “na šokački način” Balaševića je dočekao osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo. Među oduševljenu publiku uoči prikazivanja filma “Kao rani mraz” Balašević se ušetao predvođen tamburaškim sastavom "Zorule". Na produženi vikend u Slavoniju s njim je stigla i glumačka legenda ovih prostora Mira Banjac.
- Rekla mi je da već dugo nije bila u Osijeku, a kako je iz Srema, mogla je ovamo da skokne i biciklom -
poručio je ispred bioskopskog platna Đole dodajući da je film “za one s dužom koncentracijom i bez premotavanja”, piše Večernji list.
- Film je staromodan i sentimentalan, fuj! S njim ne idemo na festivale i ne dajemo izjave hoće li on oboriti rekorde gledanosti. Ali i pored toga imam užasnu tremu jer mi se čini kao da sam jako važan, pa bi se moj CD uskoro mogao prodavati uz neki deterdžent. No, kako su moje pesme više balade, pre ću se naći uz neki omekšivač - nasmejao je Balašević punu dvoranu “Gradski vrt” u Osijeku. Đole u Splitu nastupa 10. decembra, a u zagrebačkoj "Areni" 18. decembra.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti