Marijana i Lotar Mateus: Slučajni ručak ili godišnjica u Milanu?

Marijana i Lotar Mateus: Slučajni ručak ili godišnjica u Milanu?

Autor: | 30/11/2010

0

Nekadašnji supružnici Lotar i Marijana Mateus uslikani su u romantičnoj šetnji po Milanu, ali nisu potvrdili da su obnovili svoju vezu. Marijana i Lotar kao i do sada imaju sasvim različite poglede na svoje druženje. Fudbalski as već duže vreme pokušava da obnovi brak sa svojom četvrtom suprugom Kristinom Lilijanom (23), ali na najnovijim fotografijama se vidi kako se u Milanu drži za ruke sa suprugom broj tri, Marijanom Mateus (39). Lotar je rekao da je u Milano došao da bi pratio Ligu šampiona, "a i Marijana je tu bila poslom, tražila je i kupovala novu kolekciju za svoj butik. Prirodno je da smo izašli na ručak i malo prošetali, ali definitivno nije u pitanju povratak staroj ljubavi“.
Međutim, Marijana Mateus tvrdi da su njih dvoje slavili sedmu godišnjicu braka, iako su već nekoliko godina i zvanično razvedeni. "Baš je bilo zabavno!", rekla je Mateusova treća po redu lepša polovina.
- Danas nam je bila sedma godišnjica braka, pa smo je proslavili u Milanu. Susret je bio sasvim slučajan -
objasnila je Marijana. Na pitanje šta misli o glasinama da je između Lotara i Lilijane konačno sve gotovo, Marijana je, pak, odgovorila da to ne želi više da komentariše, piše Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin