Dušan Svilar se oporavlja: Dirnula me pažnja lekara i medicinskih sestara

Dušan Svilar se oporavlja: Dirnula me pažnja lekara i medicinskih sestara

Autor: | 01/12/2010

0

Dušan Svilar uspešno se oporavlja u svom domu u Subotici posle operacije slepog creva. Njemu je pozlilo tokom žurke organizovane povodom svečanog otvaranja televizije Pink 15 u Skoplju, hitno je prebačen u bolnicu i operisan.
- Sada se dobro osećam. Zaposleni u bolnici "Sistina" u Skoplju od lekara i mediciskih sestara do ostalog osoblja su bili divni prema meni. Znam da će zvučati bez veze, ali kada sam odlazio iz bolnice suze su mi krenule. Bilo mi je žao što se rastajem od divnih ljudi koji su brinuli o meni. Bio sam mažen i pažen, zahvalan sam im od srca - kaže Svilar.
Sve troškove njegovog boravka u skopskoj bolnici platio je Željko Mitrović, vlasnik RTV Pinka. Uz njegovo uzglavlje bdio je Žika Jakšić, producent "Granda".
- Dok sam ležao u bolnici od kolega su me posetili Željko Samardžić i Aca Lukas, i mnogo mi je značila njihova podrška. Žika Jakšić je bio uz mene non-stop sve dok nije stigao moj brat iz Subotice. Lekari su mi savetovali da se odmorim još malo, a već početkom decembra me čekaju nastupi.
Svilar će nastupati i za doček nove 2011. godine, ali još uvek ne zna gde, pišu Vesti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Dušan Svilar