Jelena Trninić i Miloš Milovanović lepo jesenje vreme iskoristili su da zajedno prošetaju svoje mališane

Jelena Trninić i Miloš Milovanović lepo jesenje vreme iskoristili su da zajedno prošetaju svoje mališane

Autor: | 01/12/2010

0

Koliko su savesni i brižni roditelji pokazali su voditelj televizije „B92“ Miloš Milovanović i poznata manekenka Jelena Trninić, kada su poslednje tople zrake jesenjeg sunca, umesto za šoping, iskoristili za uživanje sa svojom decom. Dobri prijatelji, koji se znaju još iz mladalačkih manekenskih dana, šetali su beogradskim ulicama, gurajući dečja kolica u kojima su se nalazili njihovi mališani. Zagledanje i zastajkivanje slučajnih prolaznika nimalo ih nije omelo u prijatnom razgovoru.
Poznata manekenka, koja se pre dve godine udala za nekadašnjeg košarkaša Mihaila Vukića poreklom iz Crne Gore, u poslednje vreme živi na relaciji Beograd-Bar. Početkom ove godine Jelena i Mihailo postali su ponosni roditelji predivnog dečaka kome su dali ime Petar. Dolazak njenog mališana na svet uspešna manekenka je opisala kao najlepši osećaj na svetu. Njen prijatelj i nekadašnji kolega na modnoj pisti Miloš Milovanović po drugi put jula prošle godine postao je otac još jedne kćerke. Nesuđeni muzičar koji je završio studije kontrabasa na Fakultetu muzičke umetnosti iz prvog braka ima kćerku Milicu. Prošlog leta Miloš Milovanović i njegova supruga venčali su se u Aranđelovcu, gradu u kome je rođena lepša polovina ovog šarmantnog voditelja. Tim gestom želeli su da izbegnu prisustvo medija na privatnoj ceremoniji.


Poznato je da Miloš ne voli da priča o privatnom životu, i da sve stvari koje su u vezi sa njegovom porodicom i intimom krije od očiju javnosti. Ipak njegova šetnja sa četvoromesečnom kćerkom Sarom nije mogla da prođe nezapaženo. Popularni voditelj neobavezno je ćaskao sa svojom prijateljicom manekenkom Jelenom Trninić. Pored priče, njih dvoje veoma je zabavljalo fotografisanje njihove dece. U jednom trenutku kada su se Miloševa kćerka i Jelenin sin uhvatili za ruke smehu ponosnih roditelja nije bilo kraja. Požurili su da brzo mobilnim telefonom zabeleže simpatični prizor. Budući da su im se deca zavolela na prvi pogled nekadašnje kolege su pravile šaljive planove o zajedničkoj budućnosti njihove dece.

Piše: Jelena Popović

Foto: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin