Šta znače tetovaže Anđeline Džoli: Od Čerčila do Tenesija!

Šta znače tetovaže Anđeline Džoli: Od Čerčila do Tenesija!

Autor: | 02/12/2010

0

Pričalo se da je prvu tetovažu, na stomaku uradila dok je snimala film “Pushing Tin” u Torontu još 1998. Anđelina Džoli tvrdi da to nije tačno, dok je priča o rimskom broju 13 na njenoj ruci istinita.
- Tu tetovažu sam napravila oko rođendana mog brata, a ona predstavlja snagu da se suočite sa stvarima koje su loše - rekla je glumica na intervjuu u Parizu gde je promovisala film Turista, svoj novi triler u kome glumi uz slavnog Džonija Depa. Takođe je pokazala tetovažu na ramenu na kojoj se nalazi još jedan rimski broj. Kako kaže, to je datum govora Vinstona Čerčila u kome se oseća posvećenost.
- Vidi se da  je uložio krv, znoj i suze u svoju borbu, i taj govor me uvek inspiriše, kaže glumica.
Iako više nije toliko divlja kao u mladosti, Anđa još  voli tetovaže, a najdraže su joj one na ruci koje predstavljaju geografsku širinu i dužinu, odnosno različite lokacije gde je upoznala svoju decu.
Kroz njene tetovaže se tačno vidi koliko je vezana za porodicu. Tako kod levog lakta ima istetoviran citat slavnog dramaturga Tenesija Vilijamsa koji glasi “ Molitve divljih u srcu - čuvane u kavezu”.
- To je tetovaža koju sam uradila sa svojom majkom pre nego što je umrla. Obe smo oduvek volele Vilijamsa. Ona je ga je lično poznavala i pamtila kako je bio divan prema njoj dok je bila trudna sa mojim bratom, a moj otac je tada radio na filmu “Streetcar Named Desire
” - kroz osmeh je rekla Anđelina, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti