Posle proslave rođendana na Baliju, Ana Ivanović uživala kod mlađeg brata Miloša u Londonu

Posle proslave rođendana na Baliju, Ana Ivanović uživala kod mlađeg brata Miloša u Londonu

Autor: | 06/12/2010

0

Naša teniserka Ana Ivanović, koja je osvojila svet igrom, lepotom i harizmom, nedavno je proslavila dvadeset treći rođendan, učestvujući na turniru na Baliju. Uživala je u nestvarnoj lepoti plaža ovog indonežanskog ostrva dok je boravila na turniru. Najpre joj je bilo neobično što igra naporne mečeve na tako egzotičnom mestu, savršenom za odmor. No, to joj se dopalo i dokazala je da može da igra dobro i u najlepšem okruženju, poput ovog rajskog dela sveta. Teniserka, poznata po svom sujeverju, uvek bira određenu garderobu za mečeve, izbegava da gazi linije na terenu, a ako nađe novčić tokom turnira, obavezno ga zadržava. Čim je stigla na Bali, bila je zabrinuta zbog terena, koji nije imao duple linije i koji je narandžaste boje, ali se brzo navikla. Osećala se sigurno dok je igrala mečeve, i mnogi su joj rekli da je pokazala odličnu igru i kretanje, kao i da je povratila sigurnost.
Bilo joj je veoma važno da rođendan provede sa svojim najbližim, a za magazin „Hello!“ otkriva da su sa njom na Baliju bili majka Dragana i otac Miroslav. Tog dana joj je veoma nedostajao četiri godine mlađi brat Miloš, Anin najveći obožavalac, koji je boravio u Evropi. Inače, Anina majka Dragana, koja je advokat po profesiji, sa kćerkom putuje na svaki njen turnir.

- Rođendan sam provela, igrajući meč protiv Japanke Kimiko Date u polufinalu trunira na Baliju. Dobila sam divne poklone, ali najlepše što mi se desilo tog dana bila je pobeda. Uveče sam prisustvovala velikoj gala večeri,  organizovanoj za sve koji su učestvovali na tamošnjem teniskom turniru. Od organizatora sam dobila prelep poklon. Pre nego što je počeo meč publika je uglas otpevala rođendansku pesmu na engleskom, što je bilo dirljivo čuti. Smejala sam se, prijatno iznenađena, kada sam čula pesmu „Happy Birthday“.
Ana, koja u ormaru spavaće sobe još čuva svoj prvi reket koji joj je otac Miroslav kupio za peti rođendan, kaže da njen mlađi brat nije mogao da boravi sa porodicom na Baliju zbog studentskih obaveza na koledžu.
- Iako nije mogao da bude sa nama za moj rođendan jer je morao da ostane u Evropi, pričali smo preko telefona, a videli smo se čim sam se vratila sa Balija. On mi je najviše nedostajao. Visoka brineta, koja za sebe kaže da je po prirodi vrlo aktivna i da ne može da dočeka početak napornog treniranja, sebe ničim nije častila za rođendan.
- Sebi ne kupujem poklone. Lepota rođendana je u razmenjivanju poklona sa bliskim osobama, jedino tako darivanje ima smisla. Nije isto kada sebi kupiš poklon i kada ga dobiješ od najbližih.
Posle boravka na Baliju, ostrvu koje će dugo pamtiti kao prelepo bajkovito mesto, Ana je otputovala u London, gde se provela odlično, uživajući u druženju sa devetnaestogodišnjim bratom Milošem, kojeg se veoma uželela. - Bila sam u Londonu, uživala sam, šetajući se po radnjama i u šopingu. Išla sam u pozorište i gledala čuvenu predstavu „Fantom iz Opere“, popularni mjuzikl koji sam dugo želela da pogledam. Najvažnije od svega je da sam vreme provodila sa mlađim bratom kojeg nisam videla nekoliko meseci.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: pr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana ivanović

Pročitajte još

Najnovije vesti