Andrej Maričić planira da sa devojkom Marijom otputuje u Las Vegas, gde će se možda i venčati

Andrej Maričić planira da sa devojkom Marijom otputuje u Las Vegas, gde će se možda i venčati

Autor: | 06/12/2010

0

Jedan od najzgodnijih učesnika rijaliti šou-programa „VIP Survivor“, voditelj Andrej Maričić kaže da mu je tokom boravka na Filipinima najviše nedostajala devojka Marija Stanisavljević, koja je osam godina mlađa od njega. Posle četrdeset dana razdvojenosti od nje, po povratku u civilizaciju, trudi se da nadoknadi vreme koje nisu proveli zajedno.
- Marija i ja se tokom četiri godine zabavljanja nismo razdvojili duže od nekoliko dana. Nije bilo ni jutra ni večeri da na Filipinima nisam pomislio na nju. Ipak najdirljiviji trenutak bio je kada sam se vratio u Beograd. Imao sam neverovatnu tremu. Stajao sam na aerodromu iza paravana i virio. Trebalo mi je nekoliko trenutaka da se saberem i da steknem hrabrost da izađem. Plašio sam se. Gledao sam u Mariju, bila mi je bliska, ali nekako sve mi je bilo čudno, kao da je nisam prepoznao. Kad sam došao sebi, potrčao sam joj u zagrljaj - započinje priču za magazin „Hello!“ Andrej Maričić.

- Šta da vam kažem, budući da je smršao trinaest kilograma, ja sam njega podigla uvis. Izgledao je kao leš, da sam se zapitala da li mu je dobro - duhovito dobacuje dvadesetdvogodišnja fizioterapeutkinja.
- Tokom boravka na Filipinima svakog sekunda sam se pitao šta mi je ovo trebalo. Sada, kada razmišljam o toj predivnoj zemlji, baš mi nedostaje. Svi smo se odlično slagali, mada gledaocima sigurno ne izgleda tako. Posle završetka serijala, našli smo se, seli i natenane jedni drugima ispričali šta smo sve komentarisali. Dogovorili smo se da nema ljutnje. U žargonu smo rekli: „Ko se naljuti, ćelava mu žena“ - kaže tridesetogodišnji voditelj i napominje da, iako zna ishod svake borbe, kada iznova gleda, preko malih ekrana, oseća neviđen adrenalin.
- Podržala sam ga onog momenta kada je rekao da želi da bude deo ekipe rijalitija „Survivor“. To je zaista jedno dragoceno životno iskustvo. Nisu me mučile misli što moj momak spava pored zgodnih devojaka u kupaćim kostimima. Jednostavno, sve vreme sam mu verovala - kaže Andrejova devojka.
Andrej i Marija su se upoznali pre četiri i po godine. Dva meseca su se družili, a kada su počeli da se zabavljaju, shvatili su da više ne mogu jedno bez drugog. Mada ne žive zajedno, viđaju se skoro svakog dana.
- U početku udvaranja Marija me je totalno kulirala, ali baš zato mi se i dopala. Dobra je i poštena devojka. Shvata šalu, što je meni najbitnije - ističe popularni „Robinson“ sa Filipina i napominje da bi sa Marijom voleo da provede ostatak životra, ali ne precizira kada će se desiti sam čim prosidbe. - Ko zna, ako se kockice slože, možda je zaprosim i do kraja godine.
- Mi ništa ne planiramo. Mnogo nam je lepo. Volimo spontanost, pa kada nam bude bilo suđeno, venčaćemo se. Trenutak je bitan - kaže lepa devojka popularnog takmičara rijaliti šou-programa na televiziji „Prva“ i napominje da otkada se njen momak vratio sa Filipina najviše vremena provodi sa Nikolom Rokvićem.
- Ako bih ja mogao da biram pobednika „Survivora“, to bi svakako bio Nikola Rokvić. Najkompletnija je ličnost, dobra je osoba i stalno peva - kaže Andrej čije se ime nedavno u štampi našlo među finalistima srpskog „Preživljavanja“.
- Mediji pišu razne tekstove. O tim stvarima ne smem da vam pričam, treba sačekati finale - ističe Andrej i dodaje da je razmišljao, ali nije u potpunosti siguran kako će da potroši novac koji je zaradio.
- Trenutno me najviše privlači da se oprobam u nekom značajnom televizijskom projektu. Eto najpre bih uložio u to. Razgovaram sa televizijom „Prva“ o mom eventualnom angažmanu. Za mesec dana ćemo znati da li će se i kada projekat realizovati. Možda ću i devojci da otvorim kozmetički salon - kaže Andreja.
- Ne dolazi u obzir. Ti si taj novac zaradio i treba da ga potrošiš na sebe -  kaže dvadesetdvogodišnjakinja.
- Jedno je sigurno, od zarađenog novca povešću devojku na neko putovanje. Ona bi želela da najpre odemo u Pariz, a ja u Ameriku. Ne bi bilo loše da se venčamo u Las Vegasu. Šalim se. Ali, polako, sve ćemo se dogovoriti - kaže Andrej.

Piše: Jelena Popović
Foto: Bora

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još