Otac Janka Tipsarevića slavi kao kod Ivka!

Otac Janka Tipsarevića slavi kao kod Ivka!

08/12/2010

0
Posle košarke, vaterpola, plivanja, odbojke dočekali smo da budemo vladari planete i u tenisu. Slavilo se širom Srbije, Republike Srpske, Crne Gore i drugde, a među najveselijima je sigurno bio Pavle Tipsarević, Jankov otac.
- Verujte mi kad kažem da sam ubeđen da sam u ovom trenutku jedan od 20 najsrećnijih i najponosnijih ljudi u zemlji. Evo, slavimo već tri dana, ma ko u Ivkovoj slavi, pa i duže - kaže Pavle.
- Bili ste u „Areni“. Kako ste doživeli poslednji dan finala?

- Počistili smo Francuze sa terena. Mislim da niko nije očekivao da im nećemo prepustiti nijedan set poslednjeg dana. Razbili smo ih.
- Znači bili ste čvrsto ubeđeni da ćemo osvojiti „salataru“?

- Pa kako drugačije, pa i kada smo gubili sa 1:2. Što se tiče Novaka, bilo bi suludo misliti da može da izgubi od Monfisa, i to kod kuće, tako da sam znao da ćemo ići u peti meč.
- Odluka je pala na Viktora, a ne na vašeg sina. Kako ste to videli?

- Selektor bira ko će da igra, a Troicki je odigrao najbolji meč karijere. Ma meč života. Probušio je Ljodru jedno 60 puta kada je ovaj izlazio na mrežu. Nije znao šta ga je snašlo.
- A nove frizure?

- Fenomenalno. Super im stoji. To samo pokazuje koliko poštovanja imaju jedni prema drugima i koliko su složni kao tim. Nisu se samo igrači ošišali, već i ostali članovi ekipe. Fenomenalno.
- Da li mislite da će ostali prihvatiti Jankov predlog da se tetoviraju kad naredni put osvoje Dejvis kup?

- Hahaha... Polako, prvo da ponovo uđemo u finale, pa će se oni sve lako dogovoriti. Zaista su pokazali koliko veliko srce imaju i svaka im čast - poručio je Jankov otac, Pavle Tipsarević na kraju razgovora za „Alo!“.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti