Katarina iz Survivora uskoro na mestu trudne Nine Radulović

Katarina iz Survivora uskoro na mestu trudne Nine Radulović

Autor: | 10/12/2010

0

Manekenka i aktuelna učesnica rijalitija „VIP Survajver" Katarina Vučetić uskoro bi trebalo da se oproba u voditeljskim vodama. Naime, atraktivna crnka posle Nove godine planira da vodi emisiju „Ekskluziv", koja se od jeseni emituje na Prvoj srpskoj televiziji! Kako piše „Press“ Katarina će zameniti voditeljku Ninu Radulović, koja uskoro odlazi na trudničko bolovanje. Najlepša učesnica „Survajevera" zbog voditeljskog angažmana moraće da pohađa časove dikcije, s obzirom na to da ima problema sa akcentom.
- Katarina bi trebalo da zameni Ninu i to su na zajedničkom sastanku dogovorili čelni ljudi TV Prve i 'Vižn tima', koji radi 'Survajver'. Katarina bi trebalo da zameni trudnu Ninu, koja će u aprilu postati majka. Inače, ona se pokazala kao jako dobra u 'Survajveru' i to je jedan od glavnih razloga zbog kojeg će biti angažovana u emisiji koja se bavi životom slavnih ličnosti u Srbiji i svetu. Koliko znam, da bi savladala dikciju, Katarina bi trebalo ovih dana da počne sa pohađanjem časova kako bi u što kraćem roku bila spremna da stane pred kamere - navodi neimenovani sagovornik.
Dok Katarina Vučetić nije želela da potvrdi našu informaciju, Nina Radulović je rekla da se sa televizije povlači u martu.
- Osećam se odlično i ne vidim zbog čega ne bih radila. Logično je da u jednom trenutku odem na trudničko, a ako sve bude okej, ja sam to planirala u martu, mesecu pred sam porođaj. Inače, ne znam ko će umesto mene voditi emisiju, niti trenutno razmišljam o tome -
prokomentarisala je Nina Radulović.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin