Rade Šerbedžija uživao na snimanju filma s Anđelinom Džoli

Rade Šerbedžija uživao na snimanju filma s Anđelinom Džoli

Autor: | 13/12/2010

0

Rade Šerbedžija, glumac sa holivudskom karijerom i pesnik, ove zime će zagrejati srca publike na koncertima u novosadskom “Spensu” 29. decembra i dan kasnije u beogradskom “Sava centru”. U razgovoru za “Blic” Šerbedžija kaže da za ove koncerte pored sebe ima specijalni američki prateći bend, a kao poseban gost publici će se predstaviti njegova ćerka Milica. Poznati glumac je nedavno snimao film sa Anđelinom Džoli, te kaže da je bilo uzbudljivo, radno i zabavno, a ističe da u prednovogodišnjem periodu želi da se posveti muzici i druženju sa publikom.
- Svake godine u Novom Sadu i Beogradu održim novogodišnji koncert. Nikad ne znam šta će se tačno desiti na koncertu jer uvek improvizujem. Na repertoaru će biti pesme sa našeg novog albuma i neke stare pesme kao i poneki najnoviji hit. Očekujem da će koncerti biti puni sjajne muzike mog dragog prijatelja Miroslava Tadića i njegovih američkih kolega, a poseban gost na našim koncertima biće moja ćerka Milica koja svira i peva - kaže Rade Šerbedžija.
Šerbedžija iza sebe ima bogatu karijeru u holivudskoj produkciji, a odnedavno se u njegovoj filmskoj biografiji nalazi i ostvarenje “Bezimena ljubavna priča”, prvi rediteljski film čuvene Anđeline Džoli. Šerbedžija u filmu igra oca glavnog junaka i njegova priča je vrlo kompleksna, a za scenario kaže da je odličan još kada ga je pre pola godine prvi put pročitao. Boravak i snimanje filma u Mađarskoj, Rade opisuje kao izuzetno iskustvo te je uveren da će film biti odličan. 
- Snimanje filma je bilo veoma uzbudljivo, uživao sam u radu sa Anđelinom. Odlična je glumica, sjajna osoba koju krase lepota, energičnost i snaga. Vreme koje smo proveli zajedno bilo je ispunjeno radom i odličnom zabavom. Mislim da je scenario odličan i da će publika videti dobar film -
navodi Rade, a osim snimanja kaže da je bilo veoma zabavno i inspirativno družiti se sa filmskom ekipom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti