"Parni valjak" rasprodali "Spens"

"Parni valjak" rasprodali "Spens"

Autor: | 13/12/2010

0

Rasprodate su sve ulaznice za veliki novosadski koncert grupe “Parni valjak” koji će održati, u petak, 17. decembra. Čelni ljudi “Spensa” ističu da još ni jedan koncert nije bio rasprodat u maksimalnom kapacitetu i takvoj konfiguraciji velike novosadske dvorane. Poput nedavno održanih  koncerata u “Beogradskoj areni”, i predstojeći nastup biće trosatni spektakl uz najveću koncertnu produkciju koju je ova čuvena novosadska dvorana ugostila, piše Blic.
- Poverenje koje nam ukazujete ne prestaje da nas oduševljava i teško je pronaći prave reči kojima bismo se zahvalili na tome. Priliku da vam još jednom pokažemo koliko ste nam ovu jesen obojili inspiracijom imaćemo na pozornici gde ćemo vam opet dati sve što možemo i znamo. Hvala ti Novi Sade - poručili su članovi “Parnog valjka”.
Aki i ostatak ekipe trenutno se nalaze u Zagrebu gde rade poslednje probe pred koncert u Novom Sadu. Inače, grupa sprema i novi album koji bi trebalo da se pojavi u prvoj polovini naredne godine, a posle pesama „Nakon svih godina“ i „Stvarno nestvarno“, ovih dana se očekuje i treći singl.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti