Ana Ivanović: Na Baliju sam dobila kompliment da izgledam kao vampir

Ana Ivanović: Na Baliju sam dobila kompliment da izgledam kao vampir

Autor: | 13/12/2010

0

Ana Ivanović, najlepša teniserka sveta, dobila je puno komplimenata na račun svog izgleda, ali sebe kako kaže ne vidi u ulozi seks-bombe.
- Ne vidim sebe u tom svetlu. Najviše volim sebe da vidim u onome što nosim po kući, u pidžami, trenerki, ali neka drugi to komentarišu - rekla je poznata teniserka u razgovoru sa Fani Stipković.
Novinar „Eurosporta“ usporedio je našu teniserku s holivudskim glumicama poput Ketrin Zite Džons.
- Sigurno je to jedan od lepših komplimenata, jer je Ketrin Zita Džons jako lepa, ali nedavno, kad sam bila na Baliju, jedna devojka mi je rekla da izgledam kao vampir, ali onaj lepi vampir iz 'Sumrak sage'. To još nisam čula -
rekla je Ana za „Red Carpet“.
Sa svojih 186 cm visine može da bude i model, pa je često zovu na modne editorijale.
- To je lepo i drugačije, ali nikad se ne osećam opuštena kao na terenu.
Ana kaže da je ljubomora čest slučaj među kolegicama, dok kod muških sportista to nije slučaj. Najviše se druži sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom. Popularnost joj donosi olakšice kad treba da srediti neke stvari poput pasoša ili vize, a negativan aspekt je to što ljudi žele da znaju sve o njoj, a imala je i nekoliko neprijatnih iskustava.
- Nekoliko puta se dogodilo da me neko prati, ali nemam strašnih iskustava. Nekad mi obožavaoci šalju poklone. Tako sam dobila poklon za rođendan, a znaju šta volim, pa mi šalju knjige i majice, što je simpatično - kaže Ana, dodajući da ima puno lezbejki u tenisu, što njoj ne smeta.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana ivanović

Pročitajte još

Najnovije vesti