Aca Ilić: Eva Ras je manipulator, a Ekrem je izgubio svako dostojanstvo

Aca Ilić: Eva Ras je manipulator, a Ekrem je izgubio svako dostojanstvo

Autor: | 14/12/2010

0

Folk pevač Aleksandar Ilić, koji je u nedelju veče zbog najmanjeg broja glasova gledalaca napustio rijaliti „Farma", u intervjuu za Press kaže da ga je najviše pogodilo to što mu je Vesna Vukelić Vendi poturila časopis „Plejboj" kako bi pred publikom i ukućanima ispao perverznjak.
Aca poručuje da su mu u tom trenutku suze dobrodošle, jer je bio u stanju da se sa svima obračuna.
- Poturili su mi ispod kreveta „Plejboj" da bih ispao perverznjak. Čak su pokušali da me ubede da sam ga doneo od kuće. Možda je tada trebalo da se obračunam sa svima koji su me nervirali, ali imali su sreće što sam se iskontrolisao. Vendi je to što jeste i verovatno joj je smetalo što sam ja kulturan i porodičan čovek, pa je htela da mi smesti.

Ipak, pojedini mediji su pisali kako varate svoju suprugu. Koliko ima istine u tome?
- Ja sam živ čovek! Zbog toga što volim i poštujem svoju Bilju, to ne mogu da vam odgovorim.

Kako komentarišete ljude sa kojima ste do juče delili hleb?

- Za Bokija su svi pogubljeni, ko ne misli kao on. Ekrem je izgubio dostojanstvo, i sa njim svi brišu patos. Ne bi me iznenadilo da pobedi Jasmina Ana, dok Vendi ne želim da dajem na značaju. Eva je najveći manipulator i htela je da poentira nada mnom. Baki je impulsivan i taktičar. Ostali ukućani su manje ili više dobri ljudi.

Ljubavna idila između Baneta i Katarine svaki dan dobija drugačiji epilog. Šta se zapravo dešava između njih?
- Tu se ne zna ko pije, a ko plaća! Danas se vole, sutra su raskinuli. On dobro barata sa ženama, sa jednom spava u krevetu, drugu pravi ljubomornom, treću zavodi, i na kraju im saopštava da ima devojku koja ga čeka. Katarina se zaljubila, mada ne verujem da će tu biti nešto više od afere sa „Farme".

Kad podvučete crtu, da li ste ulaskom na „Farmu" više dobili ili izgubili?
- Rezultate tek očekujem, ali za mene je to bio jedan dobar poslovni potez. Nisam očekivao da ću ostati toliko dugo, prvi put sam poželeo da izađem u šestoj nedelji kada je zlo počelo da ulazi u ukućane. Međutim, kada sam prebrodio desetu nedelju, onda sam samo čekao kad će da me izglasaju.

Imali smo utisak da ste se mnogo nervirali, ali da ste ipak to držali u sebi. Kome ste najviše želeli da vidite leđa na imanju?

- Bilo ih je dosta. Ali, ako izuzmem Vendi, nervirali su me pohlepni ljudi koji srljaju ka parama ne birajući sredstva.

Na šta ćete potrošiti honorar sa „Farme" ?
- Čim dobijem novac, kupiću supruzi automobil, koji toliko priželjkuje.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti