Srbin komponuje muziku za rediteljski prvenac Anđeline Džoli: Ona je predivna!

Srbin komponuje muziku za rediteljski prvenac Anđeline Džoli: Ona je predivna!

Autor: | 16/12/2010

0

Muzičar Tomislav Božović, koji šest godina živi i radi u Londonu, komponovao je muziku za rediteljski prvenac holivudske zvezde Anđeline Džoli "Bezimena ljubavna priča". Talentovani gitarista, kome je umetničko ime Tom Benzon, sin je glumice Ljerke Draženović, Olge iz kultne serije "Pozorište u kući", koju je zatim zamenila Stanislava Pešić. Studirao je filmsku umetnost a za novi broj magazina "Hello!" kaže da mu je bilo zadovoljstvo da sarađuje sa najlepšom ženom na svetu:
- Družim se i sviram sa Sarajlijom Dadom Džihanom iz originalne postave 'Zabranjenog pušenja', koji je ostvario kontakt sa Anđelinom. Nas dvojica snimili smo nekoliko pesama i poslali ih Anđelini. Ona je predivna, puna ljubavi, nasmejana, a na snimanju su svi toliko bili fascinirani njom da su glumci komentarisali kako veruju da je ona vanzemaljac. Bred je na snimanja dolazio motorom i sa fotoaparatom. Njih dvoje se mnogo vole. Čak i kada se ne gledaju, po govoru tela vidi se da su jedno
.
Zanimljivo je da je Božovićev bend "The Congo Faith Healers" izuzetno popularan u Britaniji, a "Independent" ga je svrstao na listu deset grupa koje se moraju čuti uživo. Njihova muzika je miks bluza, svinga, latino-zvuka i rokenrola. Tomislav Božović kaže da planira da se ozbiljije posveti glumi jer mu je to velika ljubav.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti