Tereza Kesovija: U afektu sam pričala loše o Srbiji, sad nosim ljubav

Tereza Kesovija: U afektu sam pričala loše o Srbiji, sad nosim ljubav

Autor: | 16/12/2010

0

- Lako je govoriti o ljubavi, svi to mogu, ali je veliki izazov pevati o njoj. Sigurna sam da ću svim ljudima koji dođu na moje koncerte u Srbiji pesmom puniti srce puno ljubavi i da ćemo se kao dobri stari prijatelji lepo ispričati posle svih ovih godina - kaže Tereza Kesovija, kraljica mediteranske šansone koja će posle dvadeset ponovo nastupiti u Srbiji.
Koncerti istaknute hrvatske umetnice i nekadašnje velike jugoslovenske zvezde u Novom Sadu 22. januara i Beogradu 23. januara nose naziv “Još se srce umorilo nije”. Terezu će nastupima u Srbiji pratiti orkestar “Camerata Serbica”, kojim će dirigovati specijalni gost iz Dubrovnika Đelo Jusić. Izrazito emotivni susret sa najvernijim obožavaocima i novinarima u beogradskom “Sava centru”, Tereza Kesovija je juče započela pesmom “Prijatelji stari gdje ste” po kojoj je čuvena širom sveta.
- Nikada nisam zlo činila ljudima i jednog jutra sam osvanula pred zgarištem na kojem se nekada nalazio moj dom. U afektu, čovek svašta ume da kaže jer nisam razumela čime sam zaslužila da se neko iživljava nad mojom kućom. Pevala sam u svim gradovima bivše Jugoslavije i nijednog momenta nisam širila mržnju ili bilo šta slično. Lično sam doživela gubitak doma kao i mnogi unesrećeni ljudi u tom ratu na svim stranama, ali mi moramo dalje. Svako ko voli Terezu Kesoviju zaslužuje njenu ljubav ma gde se nalazio. Divno je što sam preživela sve i što ću ponovo pevati ljudima sa kojima se nisam videla dvadeset godina.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: tereza kesovija

Pročitajte još

Najnovije vesti