Sergej Trifunović: Živeo sam svuda, ali Mostar je moj jedini rodni grad!

Sergej Trifunović: Živeo sam svuda, ali Mostar je moj jedini rodni grad!

Autor: | 20/12/2010

0

Sergej Trifunović boravio je ovih dana u Tuzli, gde je gostovao sa predstavom Kruševačkog pozorišta "Tvrđava" u kojoj igra sa bratom Branislavom i ocem Tomislavom. U razgovoru za "Dnevni avaz" ispričao je da iako je živeo na raznim stranama sveta, Mostar i dalje smatra svojim jedinim i pravim rodnim gradom.
- Nisam puno živeo u Mostaru, jer smo se preselili u Srbiju kada sam imao godinu dana. Ali sam dolazio svakog leta u Mostar. Mostar je moj rodni grad, u stvari, moj prvi i jedini grad. Živio sam u Kruševcu, Užicu, Beogradu, Njujorku, Los Anđelesu, ali je Mostar jedini grad koji doživljavam svojim. U Mostaru nemam kuću, tamo imam ujaka, ujnu, rodbinu i prijatelje, ali je taj grad na neki način moj duhovni i duševni dom - objasnio je Trifunović, prenosi Blic.
On je, govoreći o svojoj dosadašnjoj karijeri, ocenio da je više uloga odbio, nego što ih je prihvatio. Kao uloge na koje je najviše ponosan izdvojio je one iz fimova "Ubistvo s predumišljajem", "Stršljen" i "Srpski film"... Poznati glumac uskoro će započeti i rad na novom filmu "Top je bio vreo", za koju je scenario nastao po romanu Vladimira Kecmanovića.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti