Ognjen Amidžić u novom izdanju i novom studiju!

Ognjen Amidžić u novom izdanju i novom studiju!

Autor: | 21/12/2010

0

Iako mu neće biti ni malo lako, jer će na konkurentskoj TV Prva imati ljutog protivnika u vidu Ivana Ivanovića, imao je Ognjen dovoljno vremena da razmisli i skocka u glavi kako bi njegov "Amidži šou" trebalo da izgleda u novoj sezoni, koja startuje 3. januara.
- Pa za prvu novogodišnju epizodu planiram da ugostim farmere finaliste, mada ako verujete još uvek nisam tačno siguran ko će sve biti gosti. Ta, da kažem novogodišnja, bi trebalo da ide 3. januara, i posle bi trebalo da 'Amidži šou' ide svakog ponedeljka. Mada, ni za to još uvek nisam siguran
objasnio je Ognjen?! Iako on očito ima još mnogo toga da pozavršava i utvrdi, zvučao je prilično samouvereno, i ubeđeno da će nova sezona biti pun pogodak.
- Planiram da sad svaka emisija bude potpuno drugačija i da ima neku svoju foru. Sad će to sve biti mnogo brže. Biće više zanimljivih rubrika i više će učestvovati publika u priči. Biće potpuno novi studio. Neke stvari ću i da izbacim, i ono na čemu radim intenzivno trenutno je da planiram da dovedem i neke strane poznate goste. Sad, da li će to biti glumci, pevači ili nešto treće to ćemo još videti. Ne bih sad da se nešto gađam sa imenima, ali čim budem znao sigurno reći ću. Uglavnom radim na tome da se to dogodi vrlo uskoro. Dakle biće mnoga iznenađenja -
reče Ognjen, kome su planovi izgleda baš lepo krenuli. Kažu, kad te krene u ljubavi, onda te lepo potera na svim ostalim planovima. To se i njemu izgleda dešava baš od kada je u vezi sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom sa kojom mu baš lepo ide, piše Puls.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin