Aca Lukas, Aco Pejović i Seka Aleksić sutra pevaju za Kraljevo!

Aca Lukas, Aco Pejović i Seka Aleksić sutra pevaju za Kraljevo!

Autor: | 22/12/2010

0

Humanitarni koncert u organizaciji produkcijske kuće „Beoton", čiji prihod odlazi u ruke porodica u Kraljevu čije kuće je oštetio zemljotres, održaće se sutra uveče u „Beogradskoj areni“. Tri najveće muzičke zvezde na ovim prostorima Aca Lukas, Aco Pejović i Seka Aleksić odlučili su da se odazovu humanitarnoj akciji i u nju uključe ostale kolege sa muzičke scene.
- Za novac od prodatih ulaznica biće kupljen građevinski materijal koji ćemo uručiti Kraljevčanima. Pored Lukasa, Ace i Seke na koncertu će pevati Zorica Brunclik, Marija Šerifović, Saša Kovačević, Ana Kokić, Ivana Selakov, Snežana Đurišić, Zoran Vujisić i braća Saša i Dejan Matić. Cene karata su 600 dinara za parter, 1.000 dinara za tribine, a mesto u loži stajaće tri hiljade dinara -
rekao je direktor „Beotona" Saša Mirković. Početak manifestacije otvoriće gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović dok će među prvima zapevati majstor živih nastupa Aca Lukas.
- Svi moji prijatelji su dobili isti odgovor kada su me pozvali da pitaju da im poklonim kartu, a to je da odu i kupe ulaznicu. Apelujem na medije da proprate ovu akciju do kraja kako bi uverili javnost da je novac otišao u prave ruke i da nije bilo malverzacija -
kaže Lukas. Aco Pejović je istakao da je ovo način da pokažemo svetu koliko smo složni i mislimo jedni na druge kada je teško, piše Press.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin