Ništa od udaje: Maja Nikolić, uprkos obećanjima, ni ove godine neće na ludi kamen

Ništa od udaje: Maja Nikolić, uprkos obećanjima, ni ove godine neće na ludi kamen

Autor: | 22/12/2010

0

Kao i do sada popularna pevačica Maja Nikolić ima Jana, pa ga nema, a za praznike ide na odmor, ali ne ide, jer radi... Kad je prvi put došao u Beograd, misteriozni dečko/verenik pevačice Maje Nikolić, nemački biznismen i advokat Jan Štajplic, rekao je da će se njih dvoje venčati do kraja 2010. godine. Brojimo poslednje dane dotične godine, a njih dvoje nisu nimalo bliži oltaru nego što su bili prošle godine u ovo vreme.
- Nemam ja drugog dečka sem Jana. U svakom slučaju se neću venčati uskoro ni za koga, pa ni za Jana. Tek sam tri godine razvedena i super mi je ovako. Inače najviše mi odgovora veza na daljinu zato što nemam obevezu da budem sa nekim stalno već onda kad mi odgovara i kad mi je lepo -
kaže Maja. Novogodišnju noć, Maja će provesti radno, pevaće na Trgu u Požarevcu.
- Deca su sa mnom za Novu godinu i biće u bekstejdžu ako ne bude minus 20. A Jan? Stvarno ne znam da li će on biti tu. Ako budem išla negde sa njim i decom, naravno, onda će to biti u toplije krajeve. I to se dogovaramo. Naravno, ako budem imala slobodnog vremena jer do kraja januara imam bukiran svaki vikend.
Kako je išlo to sa verdbom imali smo prilike da pratimo prošle godine u ovo vreme. Te Jan će da sleti helikopterom na Farmu, te sačekaće je kad izađe i tad će je zaprositi... Ništa se od toga nije desilo. Verili su se navodno kad je sa Farme stigla kući, a ako je suditi po Majinoj priči o Janu, svadbu ne očekujemo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Maja Nikolić

Pročitajte još

Najnovije vesti