Ćerka Silvija Berluskonija: Ogorčena sam zbog tatinih seks afera

Ćerka Silvija Berluskonija: Ogorčena sam zbog tatinih seks afera

Autor: | 23/12/2010

0
Ogorčena sam zbog tatinih seks afera!
Barbara Berluskoni (26), srednja ćerka italijanskog premijera Silvija (74), izjavila je za nedeljnik „Veniti fer“ da nije zadovoljna ponašanjem svoga oca, koji je tokom ove godine bio u centru pažnje javnosti zbog nekoliko seks skandala!

Da podsetimo na najveće. Berluskonija je prostitutka Patricija Adario optužila da joj je plaćao za seks u njegovoj rezidenciji u Rimu, objavljene su i fotke sa orgija koje je premijer organizovao u svojoj vili na Sardiniji, a supruga Veronika Lario se razvela od njega pošto je bio na žurci za 18. rođendan manekenke Leticije Noemi.
- To su događaji zbog kojih sam ogorčena. Teško mi je da govorim o tome. Volela bih kada bi neke od vaših čitateljki mogle da se stave u moj položaj. Svakako da nisam saglasna sa njegovim načinom ponašanja, ali moram da verujem onome što moj otac kaže - rekla je Barbara, koja je ukrasila i naslovnu stranu italijanskog izdanja „Veniti fera“.
Na pitanje da prokomentariše to što je njen tata Silvio dovodio i striptizete u parlament, Barbara kaže da je dobio većinu glasova na izborima:
- Ipak, nije lepa slika za zemlju kada dotične gospođice dođu u parlament. Stvarno je teško dokučiti koje su njihove zasluge za tako nešto. Njegova slabost prema ženama je uticala na njegov privatni i politički život. On je mnogo učinio za Italiju - tvrdi Barbara.
Iz braka sa Veronikom Lario, Berluskoni osim Barbare ima još i ćerku Eleonoru i sina Luiđuja. Iz prvog braka Silvio ima ćerku Marinu i sina Pjera Silvija. „Forbs“ je Berluskonijevu imovinu ove godine procenio na devet milijardi dolara i on je 74. najbogatiji čovek na svetu.
- Mi nikada nismo bili uključeni u razvod roditelja i ne svađamo se oko njegove imovine - rekla su njegova deca, prensoi Alo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin