Dragan Nikolić na setu "Selo gori...": Pobedio sam bolest, sad sam kao nov!

Dragan Nikolić na setu "Selo gori...": Pobedio sam bolest, sad sam kao nov!

Autor: | 24/12/2010

0

U studiju RTS-a u Košutnjaku, reditelj i scenarista najgledanije srpske serije Radoš Bajić morao je da dosnimi nekoliko scena koje nisu mogle biti snimljene zbog zdravstvenih problema legendarnog glumca Dragana Nikolića.
- Znam da su se neki veoma zabrinuli kada su čuli da nešto radim u Košutnjaku, ali nastavka serije „Selo gori..." neće biti. Bar ne u dogledno vreme. Morali smo da dovršimo projekat i da uradimo scene koje nisu snimljene zbog Gaginog odsustva -
rekao je popularni Radašin između dva ponavljanja scena. 'Glavni krivac' što se ekipa avantura iz Petlovca ponovo okupila, legendarni Dragan Nikolić, briljirao je na setu.
- Problemi koje sam imao sa kičmom su prošlost i sada sam u top-formi. Najvažnije je da sam pobedio bolest i da sam sada kao nov i došao sam da odradim scene koje nisam mogao. Radoš mi je rekao da je ovo poslednji i prvi dan snimanja, a što prvi to on najbolje zna. Moram da priznam da mi je pomalo i drago što nismo sve uradili, jer sad imamo razloga da se ponovo vidimo -
kaže popularni Gaga.
Iako je serija i dalje među najgledanijima, a nastavka više neće biti, reditelj Radoš Bajić ipak je insistirao na tome da i ova poslednja scena bude perfektno odrađena, pa se kadar ponavljao sve dok on potpuno nije bio zadovoljan urađenim. Uhodana ekipa upozorila je prisutne da pogase mobilne telefone, a Dragan Nikolić (u ulozi Velibora) je zauzeo mesto preko puta stola za kojim je sedeo Milija Vuković (Mitar) vezan konopcem. Iznad njega sa pištoljem u ruci, stajao je natruščik Mika Nestorović (Nestor). "Stop! Odlično! Snimljeno!" oglasio se na kraju Radoš iz rediteljske prostorije, što je značilo da je TV čudo zvano 'Selo gori...' i definitivno okončano. Bar zasad.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: dragan nikolić