Ivan Bosiljčić i Ivana Knežević dele život, ali i nagrade!

Ivan Bosiljčić i Ivana Knežević dele život, ali i nagrade!

Autor: | 24/12/2010

0

- Mnogo mi znači ova nagrada, to je potvrda da radim dobro i odgovornost da ću nastaviti tako i u budućnosti i to mogu da tvrdim i kada je u pitanju moj partner. I želim da se zahvalim mom partneru i najboljem prijatelju, Ivanu Bosiljčiću - rekla je Ivana Knežević prilikom uručenja nagrade za ulogu Glorije, u istoimenom mjuziklu Pozorišta na Terazijama.
A bilo je mnogo nagađanja o tome šta se dešava između nje i Ivana, eva šta ona kaže o tome, pa prosudite sami:
- Kada se šalim kažem: "Nažalost, samo smo najbolji drugovi, ili kažem: "Nisam ja te sreće da smo u vezi." Ivan, kao prvo, vidite koliko je lep i zgodan, onda je toliko divan čovek, divan glumac, talentovan, inače šarmantan, božanstven, jednostavno ga obožavam i da ne širim priču što sam se zaljubila u njega. Počeli smo da se družimo i zavoleli se kao prijatelji i to prijateljstvo traje već deset godina. On je dosta mlađi od mene i u tom trenutku je tek bio dosta mlađi. Vrlo smo bliski, neko mi je rekao da se to oseća ne samo na sceni, nego i ovako, kao danas kada smo primali nagrade. Mnogo mi znači njegova podrška, verujem i njemu moja. Sve na ovom komadu "Glorija" smo radili zajedno, posle celodnevnih proba mi smo se noću nalazili kod mene i dalje radili, smišljali šta ćemo. Iza ove predstave stoji veliki rad i nije bilo lako, posvetili smo se tome do kraja i bez ostatka.
Ivana je na kraju rekla i ovo:
- Ne očekujem odlazak kod matičara sledeće godine. Trenutno sam sama i dalje u ljubav verujem i to čekam, pa ako se jednog dana dogodi, daće bog, ako ne...
Drugi ravnopravni dobitnik nagrade i Ivanin partner iz predstave i iz života, Ivan Bosiljčić blistao je od sreće.
- Nisam ni znao da sam sve ovo uradio - našalio se kada je čuo obrazloženje zbog kog je dobio nagradu, a u kome je rečeno da je "upečatljivo razvio lik Don Jerea, vešto ga vodeći od čvrstog religioznog fanatika, preko šarmantnog zavodnika, do junaka urušenih ideala zauvek kontaminiranog tragičnom ljubavlju koje će prekasno postati svestan.
Na pitanje da li se prepoznaje u nekom od gore navedenih likova, odgovorio je:
- Ja sam savremeni muškarac koji se prilično razlikuje od svih svojih likova, to su ljudi koji su mnogo daleko i po karakteru i po vremenu u kome su živeli.
Ova godina je definitivno bila u znaku Ivana Bosiljčića, osim što je briljirao u "Ranjenom orlu", u mjuziklu "Glorija", imao je zapažene solističke koncerte, a rezultat toga je opšta pomama za njim kod ženskog dela publike:
- Lepo se završava ova 2010. godina, baš sam srećan. Bilo je teško, ništa nije bilo ni lako ni nonšalantno, al' drago mi je da se dobro završilo. To da sam jako interesantan devojkama vi konstatujete, ja to ne tvrdim. Hvala, ako je to kompliment. Ne razmišljam puno o tome, ne trudim se da gradim imidž koji bi išao u prilog tome, samo živim svoj život - rekao je Ivan.
Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ivana knezevic