Toni Cetinski: Da nisam muzičar bio bih smučar!

Toni Cetinski: Da nisam muzičar bio bih smučar!

Autor: | 25/12/2010

0

Toni Cetinski praznike provodi na snegu, skijanju, koje je kako kaže bilo njegov prvi izbor što se tiče buduće karijere.
- Skijam od sedme godine i do sada nisam imao težu povredu. Kod skijanja je najvažnije da se pri padu čovek ne opire. Jednostavno treba da se opustite i padnete poput vreće i čekate da se zaustavite -
savetuje muzičar koji je isprobao i snoubord, ali, više je, kaže, bio na stražnjici nego na daski.
- Uvek su bolji snouborderi oni koji nikad nisu stali na skije -
ističe Toni i dodaje da skijanje ionako nikad ne bi 'izdao' zbog surfovanja na snegu. - Kao klinac sam se dve godine takmičio, ali sam morao da odustanem zbog bolova u zglobovima na prstima, zbog čega nisam mogao da sviram klavir. Tako sam između skijanja i muzike kao poziva izabrao ovo drugo.
Iako se od karijere profesionalnog skijaša davno oprostio, to ga nije obeshrabrilo da krene u školu za instruktora skijanja, a do diplome mu nedostaje još završni ispit koji je na čekanju već gotovo 20 godina! Posle radne Nove godine koju će dočekati u Beogradu, Toni se sa suprugom Ivanom Nobilo i ćerkom Pijom vraća u Nassfeld na skijanje. Porodičnom odmoru se ove godine posebno raduje jer će njegova mezimica, koja će 13. januara napuniti dve godine, prvi put stati na skije.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: toni cetinski