Dženifer Aniston ne da nikome da joj priđe!

Dženifer Aniston ne da nikome da joj priđe!

Autor: | 25/12/2010

0

Glumica Dženifer Aniston (41) daje novo značenje reči - diva. Naime, zadnji zahtev holivudske glumice je zabrana približavanja na manje od metra tokom snimanja filma ''Wanderlust''.
- Nepisano, ali dobro poznato pravilo svima na snimanju jeste da ekipa ne sme da se pribiži Dženifer. Okružila se telohraniteljima u svim situacijama. Putovala je s njima od prikolice za presvlačenje i nisu je napuštali na setu - objasnio je dobro upućeni izvor za ''US Weekly''.
Glumica se nije distancirala samo od ekipe nego i od njene prijateljice i koleginice Čelsi Hendler zbog njenih neprimerenih izjava o Anđelini Džoli, u kojima ju je nazvala kurvo i rasturačicom domova.
- Džen i Čelsi nisu skroz prekinule komunikaciju, ali jasno je da neće ići zajedno na odmor ili izlaziti na zabave sve dok Čelsi ne obeća da neće više širiti tračeve o Anđelini. Dženifer razume da je Čelsi reagovala iz lojalnosti prema njoj, ali to je samo pogoršalo situaciju. Ona je vrlo oprezna što se tiče privatnosti. Jedno je ogovarati Anđelinu iza četiri zida, a drugo je iznositi takve optužbe u javnosti - objasnio je anonimni izvor blizak glumici za stranicu ''PopEater''.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još