Zaposleni na "Pinku" dali krv za Željka Mitrovića

Zaposleni na "Pinku" dali krv za Željka Mitrovića

Autor: | 26/12/2010

0

http://www.crvenitepih.com/wp-content/uploads/2009/05/zeljko-mitrovic.jpg

Istog trenutka kada su saznali da je Željko Mitrović primljen u bolnicu zbog teškog oblika anemije, zaposleni na njegovoj televiziji "Pink" okupili su se i dali krv koja je neophodna za njegovo lečenje, saznaje 'Alo!' iz dobro obaveštenih izvora.
- Kada je u zgradi 'Pinka' prostrujala vest da je zdravlje vlasnika televizije ozbiljno ugroženo i da boluje od aplastične anemije, svi radnici 'Pinka' koji su imali odgovarajuću krvnu grupu otišli su u bolnicu i dali krv za njegovo lečenje - priča izvor Alo! i dodaje:
- Željku Mitroviću naglo je pozlilo u utorak dok je obavljao svoje svakodnevne poslove, nakon čega je prebačen na jednu beogradsku kliniku. Posle pregleda u bolnici, utvrđeno je da je njegovo zdravstveno stanje stabilno. Dijagnostikovano mu je da boluje od aplastične anemije, retke vrste bolesti koja je izlečiva i uglavnom se javlja kao posledica velikog stresa i napornog rada. Ovo oboljenje se najčešće javlja kod poslovnih ljudi, a pretpostavlja se da je za ovako zdravstveno stanje odgovoran stres i naporan rad, pošto je Mitrović zbog proširenja medijske imperije na području Balkana poslednjih meseci radio i po dvadeset sati dnevno. Sada se oseća dobro, u šta su mogli da se uvere svi oni koji su ga posetili tokom prethodnih dana. Očekuje se da će se nakon odmora i terapije koja će potrajati mesec do dva meseca vratiti poslovnim obavezama.


Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin