Nikola Lazetić i Sonja Marić: Romantični odmor na Tajlandu!

Nikola Lazetić i Sonja Marić: Romantični odmor na Tajlandu!

Autor: | 27/12/2010

0

Nikola Lazetić, fudbaler Vojvodine i vlasnik luksuznog centra "Maj spa", proveo je dvadeset nezaboravnih dana na Tajlandu, u društvu svoje devojke Sonje Marić, vlasnice elitnog restorana "Šeher". Atraktivni par odlučio je da hladne zimske dane u Beogradu zameni za plus 40 stepeni, koliko je na Tajlandu, a putovanje su iskoristili da se odmore od poslovnih obaveza i uživaju u svojoj ljubavi. 
- Bio nam je potreban odmor, da se malo osamimo i zaboravimo na svakodnevicu. Zato smo i izabrali Tajland, koji je u ovo doba godine savršen. Toliko smo se dobro proveli da smo odlučili da već naredne godine, sa našom decom, ponovo posetimo ovu destinaciju -
preneo je Nikola svoje utiske, dok Sonja nije skrivala oduševljenje tom dalekom zemljom, piše Press. 
- Prva tri dana smo proveli u Bangkoku, koji je prelep. Zatim smo boravili u Puketu, a konačna destinacija bili su Krabi na Tajlandu, koji su nas bukvalno očarali. Po ceo dan smo uživali pored hotelskog bazena i na plažama, koje su neverovatne. Meštani su jako ljubazni, obožavaju da se druže i uživaju u cenkaju prilikom kupovine. Naravno, bilo je neizbežno slikanje sa majmunima, koji su prava atrakcija u ovoj zemlji. Inače, svaki dan smo išli na masaže i moram reći da su Tajlanđanke najbolje maserke na svetu.



Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još