Katarina Radivojević traži posao u Americi

Katarina Radivojević traži posao u Americi

Autor: | 28/12/2010

0

Nakon dugog aplauza posle premijere Nušićeve "Ožalošćene porodice" u režiji Sanje Beštić u Njujorku, kritika je bila više nego jednoglasna u mišljenju da je Katarina Radivojević, koja u ovom komadu igra Sarku, briljirala na sceni. Osim lepih reči, ekipa predstave je dobila poziv da ovaj komad odigra i u Vašingtonu.
Jedino Katarina zna koliko joj je teško bilo da da svoj maksimum, pošto se, zbog obaveza u Srbiji i Hrvatskoj, poslednja priključila projektu. Ali, što bi rekli poklonici sporta, na kraju se računa samo ko je pobedio. Kako se nakon njene njujorške predstave na Of Brodveju veliki broj ljudi iz branše zainteresovao za Katarinu, ona smatra da je možda upravo sad trenutak da pokuša da sebi u Americi otvori i neka nova vrata, pa je već počela da traži agenta koji će posredovati u pronalaženju uloga za nju.
Naravno, u januaru će Katarina morati da se vrati kući zbog plana igranja pozorišnih uloga u Beogradu, kao i zbog rasporeda snimanja novih epizoda hrvatske serije "Najbolje godine", prekinute zbog bljeska turske sapunice "1001 noć". A onda, ako ponovo zbriše u Ameriku, ko zna kad ćemo je opet videti uživo, piše Puls.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin