Jelena Tomašević specijalni gost na nastupu Željka, Nataše i Nine u Centru "Sava"

Jelena Tomašević specijalni gost na nastupu Željka, Nataše i Nine u Centru "Sava"

Autor: | 28/12/2010

0

Najveće zvezde garantuju najluđi provod. Nataša Bekvalac, Željko Joksimović i Nina Badrić nastupiće u novogodišnjoj noći u foajeu Sava Centra. Doček 2011. godine organizovala je firma „Sinema entertejment“, a spektakl počinje u 21 sat, kada će nastupiti hrvatska pop pevačica. Potom slede Željko i Nataša, a specijalni gost večeri Jelena Tomašević! Željko Joksimović izvešće prvi put uživo pesmu „Dođi sutra“ a za ovog vrsnog muzičara doček 2011. je više od koncerta.
- To neće biti klasičan koncert, to će biti svirka prilagođena tom događaju. Najdraže mi je što ću premijerno pred publikom u Srbiji izvesti pesmu ’Dođi sutra’, koju mi je napisao moj prijatelj Dejan Ivanović, a koja je za dve nedelje postala vrlo slušana - rekao je Željko za "Kurir". Ni Nataša Bekvalac ne očekuje ništa manje kada je doček 2011. u pitanju.
- Smatram da će ovo biti žurka za pamćenje. Radujem se tom nastupu i očekujem sjajnu atmosferu i raspoloženu publiku, koja će celo veče pevati sa mnom, kao i sa mojim kolegama -
izjavila je Nataša. S obzirom na ovako raspoloženje zvezda, nema sumnje da će doček u Sava centru biti spektakularan.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin