Halid Bešlić: Znam da bi Boris Tadić voleo da dođem u Beograd!

Halid Bešlić: Znam da bi Boris Tadić voleo da dođem u Beograd!

Autor: | 29/12/2010

0

Pored Severine, Boris Tadić voli da sluša i Halida Bešlića. Kako bar tvrdi bosanska folk zvezda, koji je u intervjuu za sarajevski list "Dnevni avaz", govoreći o koncertu u Beogradu koji namerava da održi posle dugogodišnje pauze, između ostalog, izjavio da ima obožavaoca u samom vrhu srpske države.
- Znam da bi Tadić voleo da dođem u Beograd. To mi Haris Džinović kaže. On je s njim jaran. Tadić se raspitivao za mene. Želja mu je da okupi raju i da dođu u Sarajevo, pa da odemo na kolače u ’Egipat’. Ako je tako, bujrum! -
rekao je Bešlić.
Ako se njegove reči pokažu kao istinite, Boris Tadić će se definitivno potvrditi kao lider u regionu, ne samo politički već i muzički, s obzirom na to da se na spisku njegovih omiljenih izvođača već nalaze Severina, Nina Badrić, Darko Rundek, Miroslav Ilić...
Ipak, Haris Džinović u izjavi za „Kurir“ kaže da je Halid Bešlić njegov jaran, ali da s njim nije pričao o Borisu Tadiću:
- Ne poznajem predsednika Tadića lično. Koliko me pamćenje služi, a služi me, nisam o tome nikad ni pričao s Halidom. Mora da je on nešto pomešao, a možda bi on to voleo, pa je tako nešto izjavio.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još