Tanja Savić se porodila prirodnim putem, Dušan presekao pupčanu vrpcu!

Tanja Savić se porodila prirodnim putem, Dušan presekao pupčanu vrpcu!

Autor: | 29/12/2010

0

Dvadesetpetogodišnja pevačica Tanja Savić porodila se u Australiji prirodnim putem i na svet donela zdravog dečaka teškog 3. 500 kg i dugačkog 50 cm, kome ona i njen presrećni partner, australijski biznismen srpskog porekla Dušan Jovančević još nisu nadenuli ime. Zaljubljenom paru ovo je prvo dete, a iako je termin bio 25. decembra mališan je odlučio da malo sačeka i svega dan i po pre novogodišnje noći dođe na svet.
- Porođajni boliovi počeli su u 20 časova prethodnog dana, nakon čega smo se zajedno uputili u porodilište. Nisam se odvajao od Tanje, tako da sam i u sali bio sa njom. Na svoju neizmernu radost imao sam priliku da presečem pupčanu vrpcu svom prvom nasledniku – ekskluzivno za portal Story.rs rekao je presrećni otac i tom prilikom istakao da se pevačica nakon porođaja odlično oseća , ali da još nije u stanju da daje bilo kakve izjave za medije.
- Tanja i beba su dobro, a zahvalan sam Bogu što je sve proteklo u najboljem redu. Još nismo nadenuli ime našem sinu, ali imamo nekoliko opcija. Očekujem da će za nekoliko dana njih dvoje napustiti porodilište u Golden Kost Sitiju i pridruže mi se u našem porodičnom domu gde je sve spremno za dolazak našeg prvog sina – rekao je Dušan koji bi sa svoje dvoje najvoljenijih bića trebalo da doputuje u Srbiju krajem aprila sledeće godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: tanja savic

Najnovije vesti