Andrej Maričić: Borio sam se zbog Marije, ne razmišljam o pobedi!

Andrej Maričić: Borio sam se zbog Marije, ne razmišljam o pobedi!

Autor: | 30/12/2010

0

Drugi finalista „Survivora“ je simpatični voditelj Andrej Maričić. On će se zajedno s Tonijem Zenom (i još dvoje finalista koji će biti izabrani u večerašnjoj epizodi) 5. januara takmičiti za nagradu od 50.000 evra. Andreju je opstanak omogućila igra izdržljivosti u kojoj su mu pomogle lepe misli o verenici Mariji, ali i o plemenu „Kasuko“, kome je posvetio ulazak u finale.
- Doći u „Survivor“, a potom stići do samog kraja je veliki uspeh. Mislim da su svi takmičari pobedili sebe i uradili neke stvari za koje nisu mislili da mogu. Ja sam srećan što sam ovo postigao bez ikakvih trzavica, izbacivanja, vraćanja, samo zahvaljujući borbenosti i igri - počinje priču za „Blic“ Andrej Maričić, kome su finalne igre bile izuzetno teške, ali je našao način da ih prevaziđe.

- Poslednji sam borac iz „Kasuka“ i to nije bio lep osećaj. Ne kažem da su ovi drugi loši ljudi, ali sam od početka pripadao samo „Kasuku“ i u poslednjoj igri mi je proradio inat. Tokom igre sam mislio na razne stvari - prvo o devojci Mariji, potom o nekadašnjim saplemenicma. Nisam želeo da izneverim pleme, nisam se borio samo za sebe već za ceo „Kasuko“. Želeo sam da dokažem da nismo gubitničko pleme i mojim ulaskom u finale nije pobedio Andrej, već ceo „Kasuko“. Izuzetno mi je žao što sam jedini iz mog plemena - navodi voditelj koji je sada potencijalni pobednik.
- Ulazak u finale je moja nagrada. Dokazao sam da mogu da uspem igranjem na pravi način. Ne razmišljam o pobedi, istina je da bih time rešio neke stvari, ali o tome ću misliti ukoliko dođem do kraja - tvrdi Andrej za Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin