Na Farmi pobedila Katarina Živković!

Na Farmi pobedila Katarina Živković!

Autor: | 31/12/2010

0

I to je bilo to. Zvezda "Granda" Katarina Živković pobednica treće sezone rijalitija Farma sa 54,67 odsto glasova publike! "Srebro i bronzu" osvojili Marijan Rističević i Ekrem Jevrić!
Katarina je čekajući da Ognjen pročita pobednika bila vesela, namigivala, poskakivala i bila očigledno ubeđena da će Marjan otići sa parama. U trenutku kad je čula svoje ime, prvo se zaledila, a onda i briznula u plač. Devojka koju je publika jednom izbacila, a onda je u baražu vratila na najpoznatije seosko imanje u Srbiji, prva je pobednica rijalitija Farma. Pre nje, titulu, i mnogo važnije ček na 100.000 evra, poneli su muškarci  - Milan Topalović Topalko i Miloš Bojanić.
Lenjivica, štroka, otimačica muževa, Julija, farmerka kojoj je Baki "digao noge iza sena"...samo su neki od epiteta koje je Katarina "vukla" 109 dana po Farmi...našminkana. Neki su je voleli, a neki joj, kaže, namestili aferu "gaće", postavili dijagnozu, Bane ju je par puta naljutio lakomislenim izjavama da nije zaljubljen u nju, da bi spavao sa Natalijom, da ga napolju čeka devojka, a publika je saosećala i omogućila joj da naplati patnju i gacanje blatom u Lisoviću masnim čekom sa njenim imenom. Mi joj u ime Scandala čestitamo i želimo da ih u Novoj godini potroši u sreći i veselju!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin