Rada Manojlović želi album, Jelena Kostov dečka, a Dajana Jakšić bebicu!

Rada Manojlović želi album, Jelena Kostov dečka, a Dajana Jakšić bebicu!

Autor: | 31/12/2010

0
Dajana Paunović, Rada Manojlović i Jelena Kostov

Tri „Grandove" gracije Dajana Paunović, Rada Manojlović i Jelena Kostov otkrile su po čemu će pamtiti proteklu godinu i šta su sebi poželele u 2011.
Dajana: Volela bih da budem majka

Godinu iza nas svakako ću pamtiti po udaji za čoveka koga volim i koji mi je ispunio sve devojačke želje. Cela godina mi je protekla uspešno, a kruna toga je odlična pesma i kumstvo sa Ildom Šaulić. U narednoj godini želim da se posvetim muzičkoj karijeri i da se ostvarim u ulozi majke!
Rada: Zdravlje mi je najvažnije

Snimila sam uspešan duet sa Sašom Matićem i dobila nagradu za pevačicu godine. Moj rođeni brat Nenad je dobio sina, tako da sam postala tetka. U predstojećoj godini volela bih da ostvarim barem ovoliko uspeha kao i u ovoj, da snimim dobar album, a da mi na privatnom planu sve bude ovako lepo kao i do sada. Mislim da stvarno ne bi trebalo ništa više da tražim od Boga, osim zdravlja.
Jelena: Želim novog dečka

- Iako mi se desilo mnogo toga ružnog u protekloj godini, neka to ostane iza mene. Želim da pamtim lepe stvari, pa će to svakako biti pesma „Ona ne zna za mene", sa kojom sam odlično zarađivala na nastupima. U 2011. želim da snimim CD i da upoznam nekog dobrog dečka sa kojim ću imati stabilnu vezu.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin