Seka Aleskić prezadovolja 2010. godinom, u Novoj želi samo da postane majka dvojice dečaka!

Seka Aleskić prezadovolja 2010. godinom, u Novoj želi samo da postane majka dvojice dečaka!

Autor: | 31/12/2010

0
NOVOGODIŠNJA NOĆ U DOMU SEKE ALEKSIĆ I VELJKA PILJIKIĆA

Folk diva Svetlana Aleksić primila je ekipu Pressa u svoj dom pred novogodišnje praznike gde je sa suprugom, kik bokserom Veljkom Piljikićem, priznala da su od Deda Mraza poželeli da u novoj 2011. godini postanu roditelji blizanca. U enterijeru koji je ukrašen novogodišnjim lampionima, jelkama i svećicama Seka priča o željama, očekivanjima ali i lepim stvarima koje je donela godina koju ostavlja iza sebe.
- Godina iza mene je definitivno jedna od najlepših u mom životu. Nizala sam brojne uspehe na poslovnom planu, počev od toga što sam objavila peti album sa čak 15 kompozicija, snimila prvi rijaliti-šou u Srbiji, održala brojne nastupe širom sveta, a kruna svega bio je spektakularni koncert u „Beogradskoj areni", pred više od 16.000 fanova! Naravno, ono što je obeležilo moj privatni život jeste udaja za čoveka koga bezgranično volim. Spomenuću i brojne humanitarne akcije koje sam sprovela. Nažalost, rado bih zaboravila teške trenutke koje zbog materijalne situacije preživljava veći deo našeg naroda, kao i stravičan zemljotres koji je pogodio Kraljevo.

Verujete li u ispunjavanje želja i jeste li doneli neku novogodišnju odluku?
- Verujem da kada neko nešto želi jako, to mu se i ispuni. Veliki ljudi imaju velike želje, ali su isto tako svesni da moraju malo i svojim prstom da mrdnu kako bi se ostvarile. Ja nikada ne odustajem od svojih želja i trudim se, ako zavise od mene, da ih ostvarim. Ove godine smo Veljko i ja šapnuli Deda Mrazu da želimo blizance! Vreme je da se u narednoj godini ostvarim u ulozi majke, koju jako priželjkujem. Volela bih dva sina, da budu lepi na oca, a jaki i uporni na mamu.

Šta ćete poželeti Veljku i sebi u ponoć i kakvi su vam planovi?

- Veljku želim isto što i sebi, da budemo zdravi i negujemo našu ljubav na pravi način. Planove imam, ali više volim da pričam o njima kada ih realizujem. U svakom slučaju nastavljam da se bavim humanitarnim radom jer me to čini jako srećnom. Fanove ću na proleće obradovati novim singlom, a polako ću početi i sa pripremama za novi album.

Da li ste se umorili što nikada za najluđu noć niste u svom domu?
- Nisam umorna od takvih stvari. Jednostavno, navikla sam da poslednjih godina radim i nije mi teško da delim radost sa svojim fanovima koji su te noći sa mnom. Njihov osmeh je ono što me istinski čini srećnom. Ove godine sa mnom će po prvi put biti i moj suprug Veljko tako da će mi samo njegovo prisustvo ispuniti srce. Čim publici čestitam Novu godinu skočiću njemu u zagrljaj.

NOVOGODIŠNJA NOĆ U DOMU SEKE ALEKSIĆ I VELJKA PILJIKIĆA

Kada ćete spremiti Veljku prazničnu trpezu i šta će se na njoj naći?
- S obzirom na to što radim za doček i reprize, naša praznična večera malo će sačekati. Volim da spremam za Veljka kada smo oboje u kuhinji i asistiramo jedno drugom. Mislim da ćemo se pozabaviti morksim plodovima, povrćem i poslasticama uz neko dobro vino. Verovatno ćemo uz večeru sumirati utiske sa nastupa i rezimirati prethodnu godinu.

Ako biste mogli da birate, kako bi izgledao doček iz vaših snova?

- Volela bih da sa Veljkom dočekam Novu godinu negde na plaži. Zalazak sunca, plaža i pesak samo za nas, a večera na ogromnom krevetu prekrivenom baldahinima. Tiha muzika, šampanjac i vatromet u ponoć. Mislim da bi to bio doček za pamćenje naročito što bi posle večere mogli da u kupaćim kostimima zaplivamo.

Uživate u dekoraciji kuće. Da li vam u tome neko pomaže?
- Veliki sam perfekcionista, a još kao mala sam naučila da su praznici nešto najlepše i da je tada porodica na okupu. Zato ja uživam u svim praznicima i trudim se da i za Novu godinu i za Uskrs okitim svoju kuću. Naš dekorater je pažljivo saslušao Veljkove i moje ideje pa smo se dogovarali oko svake sitnice kako će da izgleda jelka, dvorište, ukrasi, lampioni... Volim taj dah praznične euforije i svetiljke koje najavljuju dolazak Nove godine. Uživali smo u ritualu kićenja.

Budući da niste još bili na medenom mesecu da li to planirate u 2011?
- Oboje smo se složili da to bude Dubai i jedva čekam kraj januara da vidim sve ono što sam godinama samo u prolazu viđala. Odmah nakon dočeka Nove godine sa našom kumom putujemo u Austriju u Sent Moric na skijanje, gde ćemo proslaviti božićne praznike. Radujem se tom kratkom odmoru sa svojima najdražima gde ću napuniti baterije za nove pobede u 2011. godini.

Mislite li da ste dobra supruga, ćerka i prijatelj i želite li nešto da promenite kod sebe u narednoj godini?

- Okarakterisala bih sebe kao svesno nesavršenu osobu. Prosto, svesna sam svojih vrlina i mana u odnosu sa svim ljudima iz mog okruženja i oni me takvu prihvataju. Mogu da kažem da sam dobar prijatelj, ćerka svojih roditelja, a staža supruge još uvek nemam dovoljno da bih mogla da se pohvalim. To ćete morati da pitate Veljka, ali da ja cenzurišem odgovor.

Šta biste poželeli čitaocima?
- Želim im da u narednoj godini budu zdravi, mudriji i stojički podnesu sve nedaće koje ih zadese. Pozitivan stav prema životu je jedino što nas može održati u ovom teškom vremenu u kome živimo. Želim im da otplate kredite, okrenu se svojoj porodici i ljubavlju ispune srce. To će im biti dovoljno da počnu da žive, a ne životare.
Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: seka aleksić