Jelena Karleuša: Očekujem da 2018. bude ključna za moj život i karijeru

Jelena Karleuša: Očekujem da 2018. bude ključna za moj život i karijeru

Autor: | 01/01/2018

0

Pop diva Jelena Karleuša kaže da joj je godina za nama bila teška, ali da se trudi da pamti samo lepe stvari. Dva hit singla sa milionskim pregledima na „jutjubu” obeležila su njenu muzičku karijeru u 2017. godini, a ćerkice Atina i Nika najbolji su đaci u školi, na šta je mama posebno ponosna.

Mediji su nedavno pisali da je njena majka Divna u teškom zdravstvenom stanju, a Jelena sada prvi put govori o tome.

Koji deo 2017. bi volela da zaboraviš i da kažeš sebi: „Samo da se ne ponovi?“

- Imala sam tešku operaciju u junu, ali sve to prođe i zaboravi se kao da nikada nije ni bilo. Ako hoćete iskreno, protekla godina je bila divna! Volela bih da se ponovi. Samo još malo da moja majka sredi zdravstveno stanje i ja ću biti najsrećnija žena! Imam sve razloge.

Svake godine se požališ kako muku mučiš sa kićenjem jelke od skoro četiri metra. Da li si razmišljala da kupiš manju?

- Planirala sam da kupim još veću! (smeh) Ma volim ja kao da kukam, a u stvari uživam svake godine u kićenju i jelke i doma. Radujem se kao dete!

Koliko je važno Niki i Atini da se u vašem domu proslavljaju praznici?

- Mi proslavljamo samo Novu godinu i rođendane. Ali od toga napravimo pravi spektakl! Da, zaboravila sam da i za Uskrs farbamo jaja, ali ne zato što smo vernici, već zato što deca to obožavaju. Generalno je važno da se deca vaspitavaju u porodičnom duhu, da se raduju praznicima, jer su to najlepše životne uspomene i sećanja. Tradicija se prenosi i ima bitno značenje u formiranju čoveka. Zato ja tradicionalno ne radim za sam doček, svi smo zajedno i uživamo! Atina i Nika su već napisale pisma Deda Mrazu.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 31, 2017 at 12:50pm PST

Šta su tražile od Deda Mraza?

- Tražile su po „ajfon iks” tako da je Deda Mraz malopre javio da ove godine neće stići do nas. (smeh)

Koliko se razlikuju Atinine i Nikine želje?

- Totalno su različite, iako su rođene istog dana. Šou program je sa njima u kući, posebno sa Nikom, koja je već zvezda i kaže da ima fanove jer se ljudi stalno slikaju s njom. Inače su veoma vaspitane devojčice i najbolje su u školi, tako da smo svi ponosni.

Šta si ti tražila od Deda Mraza ove godine?

- Nemam nikakvih želja, stvarno. Samo da smo zdravi, posebno moja mama. Želim da se okupimo oko jelke i uživamo u porodičnoj atmosferi. S obzirom na to da ne nastupam na sam doček, uživaću i opustiti se, klopaćemo svi zajedno i otvarati poklone.

Da li Duško uspeva da zameni čiku sa belom bradom i ispuni tvoje želje i kada nije Nova godina?

Od Duška sam dobila ono što malo koja žena dobije. I u materijalnom i u emotivnom smislu. Ja sam srećna žena.

Kakvi su ti planovi? Kada možemo da očekujemo CD?

- Očekujem da 2018. bude ključna za moj život i karijeru. Spremamo album i mamutsku regionalnu turneju. Najveća balkanska zvezda je upravo ona koja je dobrodošla u svim balkanskim zemljama. Koja je podjednako popularna, koja može da napuni stadion u svim balkanskim zemljama, a ovo je godina u kojoj ću ja to na terenu i pokazati. Jer ja, osim u Srbiji, nisam nigde zabranjena, svuda sam dobrodošla, u čitavom svetu me cene, moje vreme konačno dolazi!

hellomagazin.rs Andreja Damnjanović/Instagram/Karleusastar