Neda Ukraden: Božić je najvažniji i najveseliji praznik za nas i tradicija mora da se poštuje

Neda Ukraden: Božić je najvažniji i najveseliji praznik za nas i tradicija mora da se poštuje

Autor: | 02/01/2018

0

Pop pevačica novogodišnju noć nije provela s mezimcima, ali će to nadoknaditi za božićne praznike, koje će proslaviti u krugu porodice

Iako je novogodišnje praznike provela radno - za doček je bila u Trogiru, dok je 2. januara u Tivtu - pevačica se trudi da svaki slobodan momenat provede sa svojom porodicom - ćerkom Jelenom i zetom Peđom, ali i unucima - Dušanom (3) i bliznakinjama Nedom i Aleksandrom (6), kako bi nadoknadila propušteno.

- Krivo mi je što novogodišnju noć nisam provela s Duletom, Nedom i Aleksandrom, ali baka mora da radi i oni to znaju. Mi sve to nadoknađujemo ovih dana. Idemo u šetnje, igraonicu, igramo se u kući. Pre nekoliko dana smo zajedno kitili jelku i oni su bili presrećni što im ja pomažem - kaže Neda i dodaje da će odmah nakon koncerata doći pravo u Srbiju.

- Čim završim poslovne obaveze, stižem u Beograd kako bih ih izgrlila i izljubila, i naravno predala im poklone. Neke poklone sam im već dala, jer ne mogu da čekaju, ali svaki dan ih nadopunjujemo, tako da ih je nešto sačekalo ispod jelke. Aleksandra voli krune i džidže, Neda je želela barbiku s kućnim ljubimcem, a Dule robote - priča ona kroz smeh.

S obzirom na to da u novogodišnjoj nije bila s porodicom, Neda je odlučila da se za božićne praznike odmori.

- Taj dan ćemo provesti u porodičnom ambijentu. Božić je najvažniji i najveseliji praznik za nas i tradicija mora da se poštuje. Nakon toga oni idu na zimovanje, a baka im je već kupila jaknice da budu spremni - završava Neda.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva
Tagovi: neda ukraden

Pročitajte još