Slađa Alegro blista u blagoslovenom stanju

Slađa Alegro blista u blagoslovenom stanju

Autor: | 04/01/2018

0

Nakon velikih tragedija koje su je zadesile 2015. i 2016. godine kada je doživela spontane pobačaje, popularna pevačica Slađa Alegro sada konačno uživa u svom blagoslovenom stanju, ne skrivajući sreću zbog nove uloge u kojoj će se ostvariti kroz nekoliko meseci.

Bolne trenutke ostavila je iza sebe, a u novu, 2018. godinu zakoračila je srećnija nego ikad, što je jasno vidljivo na fotografijama koje svakodnevno deli sa fanovima putem društvenih mreža.

- Predivna godina iza mene... dao Bog da svima bude ovako lepa! - poručila je Slađa.

Iako je u poodmakloj trudnoći, Slađa ne odustaje od mikrofona i druženja sa fanovima, pa je i dalje aktivna na poslovnom planu, a po svemu sudeći ovakav tempo joj i dalje prija.

- Uvek kroz život dignute glave. Na ovaj životni put krenite sa nadom i verom, samopouzdanjem, gradite ga, ono je veoma važno. Nemojte se ničega bojati, strah ne postoji i onda samim tim nije ni važan. Vi ste važni, samo vi. Vi ste glavni igrač. Ako ste veliki, niko vam ništa ne može. Radujte se svakom novom danu, osmehu vaših najbližih, suncu, pesmi, uživajte, ne mrzite, opraštajte, sklanjajte se od loših ljudi i ne dajte im da vas taknu. Nađite svoju oazu i tu budite. Tu je uvek dobro i sigurno. Želim vam od srca sve najlepše u Novoj godini - poručila je srećna pevačica svim svojim fanovima i prijateljima.

Na fotografijama koje objavljuje na Instagramu jasno je vidljivo da blista u blagoslovenom stanju, a fanovi ne prestaju da je obasipaju komplimentima da nikada lepše nije izgledala.

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: slađa alegro