Ana Nikolić: Kažu da ko zove novinare na svadbu, treba da ih pozove i na razvod

Ana Nikolić: Kažu da ko zove novinare na svadbu, treba da ih pozove i na razvod

Autor: | 04/01/2018

0

Ana Nikolić je iza sebe ostavila turbulentnu godinu u kojoj su joj se dešavale i lepe i ružne stvari, u kojoj je postala majka jednoj preslatkoj Tari i u kojoj je izgubila ljubav za koju je mislila da će trajati do kraja života.

O svom braku i rastanku sa Stefanom ne želi da govori, jer smatra da je to njena lična i privatna stvar o kojoj nema potrebe raspredati priče po tabloidima.

Da li si nekad pomislila da ste ti i on prenaglili sa odlukom i da je vaš brak zapravo mogao da uspe?

- Nikada nisam pričala o svom braku, čak sam se i tajno udala. Kažu da ko zove novinare na svadbu, treba da ih pozove i na razvod. Nisam vas zvala na venčanje, ne želim sa vama da delim ni svoju privatnost. Jedino što mogu da kažem jeste da je Stefan divan otac. Privržen je Tari, ona ga obožava, i to je meni najvažnije.

Da li je rano da sebi u Novoj godini poželiš i novu ljubav?

- Uvek sam umela da iznenadim i nikada nisam bila predvidiva.

Na koga Tara liči, na Rastu ili na tebe?

- Kada se rodila, Tara je bila Stefanov klon, međutim iz dana u dan sve više liči na mene. Kažu da ima moje oči. Ona je devojčica, pa bih volela da fizički podseća na mamu, ali da karakterom bude na tatu. Tara je jedna divna beba, kao ona deca sa reklama. Stalno je nasmejana, vesela… Uživa dok je presvlačim, sređujem, dok je gnjavim. Svi kažu da nisam zaslužila toliko dobro dete jer sam puna energije i lako bih izašla na kraj i sa nekim malim đavolkom. Ali ja se ne bunim. Uživam u našem miru.

Pevaš li joj svoje pesme?

- Svojoj ćerki ne puštam nikada moje pesme, niti joj pevam. Kada razmislim zbog čega je to tako, shvatim da ja u stvari imam tremu pred njom.

Plaši li te odgovornost materinstva?

- Kada žena postane majka, nešto se odjednom promeni u njoj… Ja, koja se nikada nisam plašila ničega, sada strepim i pitam se da li ću svoju devojčicu moći da zaštitim od svih lošim stvari na ovom svetu, hoću li je sakriti od bola, poštedeti patnje. Verujem da svaka žena dok drži bebu oseća to isto i najteže pada spoznaja da ipak nećemo moći dete da zaštitimo od svega jer život nekada mora i da boli.

Koliko si smršala?

- Smršala sam više od 20 kilograma i tu ne planiram da stanem, treniram, zdravo se hranim...

Da li ti Rasta pomaže?

- Stefan mi pruža apsolutnu podršku. On je najbolji tata na svetu, uvek je tu uz Taru i ona ga obožava, baš kao i on nju. Ta ljubav između ćerke i oca je magična.

Pomaže li ti Stefan i oko albuma?

- Nekoliko pesama za novi album već sam izabrala. Većinu je radio Rasta jer je na mom prethodnom albumu pokazao da ume savršeno da napravi hit. Ljudi vole taj ritam, on ume da oseti puls publike i verujem da ćemo od proleća svi igrati u istom ritmu. Ako napiše neku deonicu za sebe, što da ne, ukrstićemo ponovo glasove.

Izjavila si da ti se sviđa pesma “Limunada”, pa da li bi snimila duet sa Eminom Jahović pošto se priča da niste u dobrim odnosima?

- Ne znam zašto svi vole da me pitaju da li bih snimila duet sa ovim ili onim. Sa kim bih to uradila, zavisi isključivo od pesme koju želim da snimim. Ja ni sa jednim kolegom nisam u svađi, tako da bih bila otvorena za svaku saradnju za koju verujem da će biti kvalitetna i uspešna.

Šta ćeš ako tvoje dete sutra poželi da bude pevačica?

- Podržala bih svoje dete u svakoj životnoj odluci kojom sebi ne bi nanela štetu i bol. Biću uvek uz nju. Meni se, dok je posmatram ovako malu, čini da će ipak biti glumica, ali ako poželi da krene mojim stopama, zamoliću je da snimimo duet.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi: ana nikolić