MIlica Todorović: Za dobru pesmu vredi dati i poslednji dinar, ali to ne garantuje njen uspeh

MIlica Todorović: Za dobru pesmu vredi dati i poslednji dinar, ali to ne garantuje njen uspeh

Autor: | 27/01/2018

0

Pevačica Milica Todorović priznaje  da u jednu pesmu mora da se uloži dosta novca, ali da nije jednostavno predvideti koja pesma će postati hit.

- Cene pesama su poslednjih godina baš drastično skočile. Ljudi me pitaju da li je moguće da se pesma plaća pet-šest hiljada evra, a nažalost, cene su i duplo veće! Ali dobro, sve dok ima ovaca za šišanje, što da ne... Moram da priznam da sam i ja u toj grupi i da kupujem takve pesme - priča Milica za Informer i dodaje:

- Znate kako kažu moje kolege: za dobru pesmu i onu koja će postati hit vredi dati i poslednji dinar. Samo, postoji jedan problem, niko ne može da ti garantuje uspeh pesme.

Pevačica ističe da je skok cena kod autora doprineo tome da i pevači više zarađuju na tezgama.

- Dobra stvar u celoj priči je što su uporedo sa njihovim podizanjem cene i pevačima honorari išli naviše. Verovatno ne svima, shodno popularnosti. Ako me neko pita da li je puno dati nekoliko hiljada evra za jednu pesmu, reći ću da jeste. Ali sa druge strane, to je naše oruđe za rad i zahvaljujući njemu i mi lepo živimo - kaže Todorovićeva.

Milica Todorović je možda dodala koji kilogram, ali i dalje izgleda sjajno

Pobednica druge sezone "Zvezda Granda" ima običaj da unapred kupi pesme, pa ih posle nikada ne snimi...

- Odem da čujem neku pesmu i svidi mi se na prvo slušanje. I umesto da sačekam malo, da me prođe taj prvi utisak i da trezveno razmislim, ja sam se nekoliko puta zaletela i odmah ih kupila. Onda dođem kući i, što češće preslušavam numere, manje mi se sviđaju. Tako trenutno u fioci kod kuće imam devet ili deset pesama koje sam platila, a nikad ih neću objaviti - rekla nam je Milica i dodala da je pogrešnim procenama izgubila znatnu sumu novca,

- Smatram da je zaista neumesno da pričam o novcu, ali ako se vratimo na početak razgovora i setimo se koliko koštaju pesme, a ja imam desetak od kojih nemam ništa, računica je jasna. Proćerdala sam neki sladak stančić u Beogradu, ali šta da se radi - zaključuje Todorovićeva.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević