Seka Aleksić predstavila novu pesmu i otkrila ko će joj biti gosti na koncertu (video)

Seka Aleksić predstavila novu pesmu i otkrila ko će joj biti gosti na koncertu (video)

Autor: | 28/01/2018

0

Popularna pevačica Seka Aleksić, 14. aprila obradovaće publiku velikim solističkim koncertom u "Štark" areni.

Uoči toga, Aleksićeva je rešila da iznenadi fanove novim spotom i singlom "Folirant", koji je danas premijerno predstavila u jednoj popularnoj emisiji.

- Upravo sam sletela i sačekalo me je nekoliko komentara mojih prijatelja, milion notifikacija na svim društvenim mrežama, pa ne mogu sad sve to da postignem, ali, u principu, ljudi su oduševljeni spotom, mojim izgledom, pesmom. Ja se iskreno nadam da će ovo biti zaista dobra pesma i da će im se dopasti - rekla je Seka.

Nakon toga dodala je da će pre koncerta objaviti još jednu pesmu.

- Temeljno sam birala koje pesme i singlovi će se naći pred "Štark" arenu. Ovo je prva, a drugi singl planiram da izdam u martu. Uveliko sam u studiju, polako snimam reklamu za koncert, radim promo fotografije i ne stajem - pohvalila se pevačica.

Zanimljivo je da, za razliku od drugih pevača, Seka nije želela da krije goste na koncertu, već ih je ponosno imenovala.

- Izuzetno se radujem. Nemam tremu, ali sam uzbuđena. Svakome je san da ima veliki solistički koncert, meni je, evo, ovo drugi koncert po redu - ispričala je Seka pa potom dodala da će joj gosti na koncertu biti Slađa Alegro i Adil Maksutović.

A ovo je novi sekin spot za numeru Folirant.

hellomagazin.rs Nemanja Novaković/Instagram
Tagovi: seka aleksić